Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (44/142) > >>

ziloryder:

--- Citat: Infernus - 05 Travanj, 2011, 23:09:55 ---nabavi si onu alatku za blokiranje variomata, kosta nekih 10€ do 100kn, meni je puno pomogla, jedino kaj sam imal malih problema jer sam nabavil pogresnu pa sam moral malo improvizirati  :toothy11:
http://img651.imageshack.us/i/blokiranjevariomata.jpg/

--- Kraj citata ---

vidi vidi izuma al ko ce to dok nadjem tribacemi misec ,,,a da vas pitam jel sa kompresorom ide lako..jer da nenosim u servis..da nadjem kod nekog u kvartu lakse mi je to

marjan.vxr:
prvo probaj ovo sa remenom pa onda kazi jeli valja, meni uvik pomogne, i za variomat, i zvono i magnet...
ti bi u servis isa radi variomata ccc

luna500rr:
Ide lagano kompresorom, bez kompresora ja znam dvi fore, odvijac od centralne u jedan od zubova na ventilatoru ili poluokasti kljuc u zub na ventilatoru, a drugi kaj u neke od resetki na bloku prema kumplugu...
Kad odvijas ovako variomat silom ces samo nesto ostetit, prstom drzi zategnut kljuc i udaraj ga cekicom, prije ces odvidat i nemas sta slomit...

ziloryder:
Marjane eto probat cu to sutra al je prob sta meni je onaj ventilator plasticni pa ce puknit kuzis.. luna probava sam zapinjat i sipku u zubove nece da si isus
jedino ostaje da nadjem kompresor kod nekog

marjan.vxr:

--- Citat: ziloryder - 05 Travanj, 2011, 23:39:41 ---Marjane eto probat cu to sutra al je prob sta meni je onaj ventilator plasticni pa ce puknit kuzis.. luna probava sam zapinjat i sipku u zubove nece da si isus
jedino ostaje da nadjem kompresor kod nekog

--- Kraj citata ---
ahaa.. e jbg nisan zna da je plasticni sorry..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju