Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
luna500rr:
Probaj s kljucom i nemoj odvidavat silom, pretesko je, znam kako to kinezi stegnu :confused5:
Samo nadji dobar cekic i udaraj u kljuc odvidat ce se
duka:
i jesi uspio otpustit ili nisi? ako nisi imam ja jedan jako jednostavan princip, a treba ti onaj mutavi kljuc za svjecicu koji bi trebo ic u "setu alata" sto se dobijo s baotianima, i po mogucnosti gedora, okasti kljuc ili najbolje onaj za skidanje sarafa sa felge na autu :)
P.S. poslikam to danas da se vidi kak mi ovdje radimo jer se moze otpustit i tvornicki zategnut vario bez problema :D
ziloryder:
--- Citat: duka - 06 Travanj, 2011, 14:39:44 ---i jesi uspio otpustit ili nisi? ako nisi imam ja jedan jako jednostavan princip, a treba ti onaj mutavi kljuc za svjecicu koji bi trebo ic u "setu alata" sto se dobijo s baotianima, i po mogucnosti gedora, okasti kljuc ili najbolje onaj za skidanje sarafa sa felge na autu :)
P.S. poslikam to danas da se vidi kak mi ovdje radimo jer se moze otpustit i tvornicki zategnut vario bez problema :D
--- Kraj citata ---
nisam uspio, ajde molimte kazi poludia sam (imam sve od alata)
duka:
ocekuj tokom dana sve poslikano kako sta treba :icon_thumright:
ziloryder:
Imam novost odvidaaano je**** prasca nasao u kvartu kod ovog lika kompresor i odvidali za sekund i sve promjenili i evo ga šiba batina ko luda ali ide u okretaje samo tako, i prvi put da se cuje kroz ulicu prije se nije cuja..i ima puno manji hod gasa sada vata nekako na pola i pici ajme...mislim ovo mozda i nije neka brzina ali me veseli poslije one linguze sad lipo ide,,i kazite oce li mu ista bit zato sta ide u okretaje jel steti sta??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju