Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
Evo bas iz ducana nasao sam napokon posteni ducan u kojem ima sve i svasta za tuning najmanje serijskih djelova...kupia malossi rolice 5.1g sada to treba postavit jer je jebada kako nemam kompresor ima neko neki video kako se to radi bez kompresora ili da objasni bio bi jako zahvalan i nadam se da ce sada bolje ic, drugo jos trebam nabavit neki drugi airbox od runnera i slicno jer je ovaj prvo ruzan a drugo nema malossi red sponge za njega pa sam mislia nesto skombinirat
marjan.vxr:
evo nacrta san ti u paintu kako ja skidam variomat
remen (stari) stisnem onim klijestima sto ostanu kad ih stisnes i pritisnem uz deklo
ziloryder:
evo koji je sistem danas sta sam proba...na drugu stranu radilice tamo di stoji magnet sam drza kontru...a vamo odvidava i nece da si isus...jedino sta napravim odvidam magnet..a ta vida od variomata nece i nece,,neznam sta da radim..taj postupak sta si reka nevjerujem da ce puno pomoc a i ostali nemaju vidim ideja tako da cu ja sutra odvest to u servis i nek to prominu :dontknow:
iabram:
stavi mi onda video da vidim kakvo ubrzanje ima... :)
Infernus:
nabavi si onu alatku za blokiranje variomata, kosta nekih 10€ do 100kn, meni je puno pomogla, jedino kaj sam imal malih problema jer sam nabavil pogresnu pa sam moral malo improvizirati :toothy11:
http://img651.imageshack.us/i/blokiranjevariomata.jpg/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju