Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
duka:
--- Citat: stefek - 30 Ožujak, 2011, 14:05:11 ---ak traje oko 5000km onda to i nije nešt s obzirom da je ipak 4t motor.
cvaje nakitane i turpijane traju duže.
sve su to mali pomaci jer je to jednostavno premala mašinica za 4t..i kvaliteta (seriskih) dijelova igra svoju ulogu..
sigurno je puno bolje neg serijala batina..al kad neznaš di te bude ostavil,hehe
--- Kraj citata ---
pa kazem minimalno jer se po klipu i karikama cini da nije jeftinjak neg da je kvalitetno. imo sam kineski i klip i 2 seta karika i vidi se razlika bez problema. a motor je premal za 4t pa nema bas puno koristi od njega al ak nist drugo ne trosi puno :) sto se tice kvalitete i svega toga, svasta sam prozivio s njim nazalost, al sad ak uspije izgurat sljedecih 1000km bez i jednog kvara na masini planiram put na more s njim kolko got to ludo zvucalo :)
--- Citat: iabram - 31 Ožujak, 2011, 01:32:39 ---silverstone je kopija i nemozes ga nikak usporedit sa baotianom, a pogotovo sa speedyem i italscooterom
pa onak, normalno je da trosi, mora trosit, kontroliras svakih 500km i dotocis ak ti fali
pa ne steti mu, nebi smjelo stetit, bar ce kretat ko gilera na vecim obrtajim... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo pazi da ne stavis pre tvrde federe na kvacilo pa da ti krene otvarat variomat prije neg kvacilo uhvati jer ces u tom slucaju napravit vecu glupost neg korist... nezz za vase al moj bas i ne trosi ulje :)
iabram:
pa koje onda da kupim?
cijena je prihvatljiva... ;D
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/baotian-peda-luna-rhon-opruge-kvacila-racing-oglas-2231040
wonderkid:
ja bi kupio pa isprobao,nije velika cifra a posle ih mozes prodat skuplje
duka:
--- Citat: wonderkid - 31 Ožujak, 2011, 15:44:38 ---ja bi kupio pa isprobao,nije velika cifra a posle ih mozes prodat skuplje
--- Kraj citata ---
bar neka korist, ak i nestimaju bar nisi puno dao za njih. ja bi uzeo najmekse od tih sto ima tamo, jer su kako god da okrenes tvrdji od serijskih, a za botu netrebaju neki extra tvrdi.
iabram:
budem uzo crvene
http://cgi.ebay.com/RACE-CLUTCH-SPRINGS-2000rpm-BAOTIAN-Rocky-Hero-50-/300541948131?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item45f9b230e3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju