Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
steeef:
ak traje oko 5000km onda to i nije nešt s obzirom da je ipak 4t motor.
cvaje nakitane i turpijane traju duže.
sve su to mali pomaci jer je to jednostavno premala mašinica za 4t..i kvaliteta (seriskih) dijelova igra svoju ulogu..
sigurno je puno bolje neg serijala batina..al kad neznaš di te bude ostavil,hehe
bolje da mašinu slažeš neg ledice po skuteru ;)
ziloryder:
hmm oko 5t km nije lose to valjda se nece raspast poslije toga :toothy12:.. neznam kako ali ja sam do 70km/h u pola gilere SP nove cijelo vrijeme se tako drzimo dok meni na 75km/h dode kraj i ona ode do 90..mada mi nije bitno da budem brzi od gilere i tih strojeva samo mi je bitno da se ne "guzelja" nego da kolko stisnes tolko ide da se ne vuce..ajde vidicemo za taj kit najvjerovatnije cu ti se javit pa da to sredimo..ehe stefek ovo je samo nako malo iz gusta ja da masinu znam sredjivat ko ekipa sa foruma davno bi on iso kako treba ali ovo mi je prakticki prvi moj" motor tako da neznam puno sta se tice rastavljanja same masine pa mi sve to nekako tesko pada i pomalo se bojim..xD :frajer: Vidio sam airsal kit za baotiana nisam znao da postoji to kakav je on kako se ponasa znam da je za tomos najbolji ali za boteka ???..i reci sta jos trebam kupit osim rolnica i gljive i dizne mozda novi remen federe kazite da sve odjednom odem kupit
iabram:
ja imam isto Baotian BT49QT-9 Speedy 2008.godina
i pre zadovoljan sam
mijenjam ulje redovito, sipam SHELL 15W-40, stavio rolice 6g, protocni auspuh, puko mi je samo remen i to kad sam kupovo nisam znao pa su mi dali kraci nego sta je bio, sad ima vec 7000km
super ide, trosi mi maximalno 3 L
sad jos planiram stavit ove crvene federe na kvacilo da krece na visim obrtajima
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/baotian-peda-luna-rhon-opruge-kvacila-racing-oglas-2231040
ziloryder:
--- Citat: iabram - 31 Ožujak, 2011, 00:07:13 ---ja imam isto Baotian BT49QT-9 Speedy 2008.godina
i pre zadovoljan sam
mijenjam ulje redovito, sipam SHELL 15W-40, stavio rolice 6g, protocni auspuh, puko mi je samo remen i to kad sam kupovo nisam znao pa su mi dali kraci nego sta je bio, sad ima vec 7000km
super ide, trosi mi maximalno 3 L
sad jos planiram stavit ove crvene federe na kvacilo da krece na visim obrtajima
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/baotian-peda-luna-rhon-opruge-kvacila-racing-oglas-2231040
--- Kraj citata ---
i moj je 2008 i speedy je ...ali je regan prvi put i kupljen krajem 9-te, jel osjetis malo da je brzi od silverstone i ostalih devetki..ja osjetim ali neznam zasto je to. Jel ti puno trosi ulje, jel steti motoru kad krece na visim ??
iabram:
silverstone je kopija i nemozes ga nikak usporedit sa baotianom, a pogotovo sa speedyem i italscooterom
pa onak, normalno je da trosi, mora trosit, kontroliras svakih 500km i dotocis ak ti fali
pa ne steti mu, nebi smjelo stetit, bar ce kretat ko gilera na vecim obrtajim... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju