Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (40/142) > >>

animatrix:
sredjena nakitana batina bez problema pere serijske talijane

ziloryder:
fala duka na detaljnom opisu pomogao si puno...Kolko ce mi odprilike trajat znaci da nebude kvarova i tako toga??onda ce mo se dogovorit da narucimo taj kit i sve sta je potrebno..jel moze :headbang: Bas to zato sta mi se rugaju kao haha baotiana vozis a moj za razliku od nekih nije krs i ide pristojno (palo je tu i par šaka) pa ja govorim idem to malo sredit pa nek gutaju dim :icon_thumright:

road_runner:
jel to misliš s nakitanim baotianom od šaka pobjeći?   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ziloryder:

--- Citat: road_runner - 29 Ožujak, 2011, 21:06:40 ---jel to misliš s nakitanim baotianom od šaka pobjeći?   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ne od saka nego od zavidnih ljudi i onih sta se rugaju

duka:

--- Citat: wonderkid - 29 Ožujak, 2011, 17:02:20 ---nema do toga kad nabrijes boateka i operes nekog sminkera na roxu,runneru,aprili

--- Kraj citata ---
ako je serijala moc ces ga drzat i prestic do svoje maksimale jer svi oni imaju vecu maksimalu od baotiana pa cak i nakitanog... al opet nije lose kad krenete a on ti ne odlazi il ti njemu pocnes odlazit :P a talijane sa auspuhom jednostavno nema smisla lovit jer ti svaki od njih bjezi kako hoce... za to treba bas jak kit :/

--- Citat: ziloryder - 29 Ožujak, 2011, 21:02:02 ---fala duka na detaljnom opisu pomogao si puno...Kolko ce mi odprilike trajat znaci da nebude kvarova i tako toga??onda ce mo se dogovorit da narucimo taj kit i sve sta je potrebno..jel moze :headbang: Bas to zato sta mi se rugaju kao haha baotiana vozis a moj za razliku od nekih nije krs i ide pristojno (palo je tu i par šaka) pa ja govorim idem to malo sredit pa nek gutaju dim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a nezz kolko ce trajat, sve ovisi kako se razradi, ako se pravilno razradi sigurno ce trajat 5000km, a moro bi i vise jer je ovaj kit sto ja mogu nabavit sa hondinim klipom i karikama pa treba malo ajmo rec kemije da se pripase kako treba. ugl treba stavit jednu brtvu vise neg sto inace ide i to je to :) ako se odlucis za to nije problem, javi se pa se dogovorimo  :icon_thumright:
al kad stavis kit svakako ces se preporodit, to nije upitno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju