Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
--- Citat: marjan.vxr - 16 Ožujak, 2011, 21:03:07 ---jesi rijesia to sa uljen, uglavnom ulje provjeravaj nakon voznje 10- 15 minuta.. nevirujen da su ti probili prsteni sa 1000 km
--- Kraj citata ---
nisam nista rjesia nadolia sam samo sta mi je ostalo u boci i dalje nisam provjerava..a nebi trebali jer nije vozen nista..jel moze bit radi pregrijavalja npr jedan djir pod ful gasom slajfanje ovo ono,,pa opterecenje malo i to pa gasi pa opet upali mozda mu to rezultira malo vecom potrosnjom :icon_scratch:neznam
duka:
rolice inace biras po svojoj tezni, jer sto si tezi trebaju ti lakse. na batini to nekad i nije tako. inace najbolje idu kad su rolice oko 4.7g al nezz zasto :/ diznu si stavi vecu ak ces stavljat gljivu, negdi 88-90. pase ti variomat sa piaggio typhon-a, samo moras nabavit variomat i nist vise :) tvoja kalota, bolcna, klizaci i rolice :) jedinos onda treba podloska iza kalote pa ti pomakne ventilvar i vise nemozes palit na alnaser XD
sto se tice ovog ulja, ja u autu imam istu stvar sa shelovim uljem.... otkad sam to nasuo poceo ga je gutat -.- u skuter si sipam ono inino najjeftinije za 30kn i to je to :P vozit ce isto i s tim i onim po 100kn/l :)
ziloryder:
--- Citat: duka - 19 Ožujak, 2011, 14:09:13 ---rolice inace biras po svojoj tezni, jer sto si tezi trebaju ti lakse. na batini to nekad i nije tako. inace najbolje idu kad su rolice oko 4.7g al nezz zasto :/ diznu si stavi vecu ak ces stavljat gljivu, negdi 88-90. pase ti variomat sa piaggio typhon-a, samo moras nabavit variomat i nist vise :) tvoja kalota, bolcna, klizaci i rolice :) jedinos onda treba podloska iza kalote pa ti pomakne ventilvar i vise nemozes palit na alnaser XD
sto se tice ovog ulja, ja u autu imam istu stvar sa shelovim uljem.... otkad sam to nasuo poceo ga je gutat -.- u skuter si sipam ono inino najjeftinije za 30kn i to je to :P vozit ce isto i s tim i onim po 100kn/l :)
--- Kraj citata ---
Nebi se bas upusta u te sa drugim variom stace mi onda ako ga moram na kurblu..nez to ulje mozda je rjetko ko ce znat..narucia sam rolice od 5g tako da vicemo kako ce se ponasat
Sarafilo se dosta ovih dana nije tia upalit i ustanovio sam da se otkida kabel koji ide u lulu neznam ni sam kako..pa sam to napravia, kupia sam kacigu,plave pozicije obicne ubodne nisu led(nemam slika kako to izgleda). Produzavala se centralna nogara jer kako je distancer stavljen bila su mu oba kola na podu i malo bi mu falilo da padne. Kupljene neke LED-ice koje ce ici na undertail kojeg za dan 2 cu pocet radit: evo trenutno stanje
steeef:
biće selo lajt šou..
wonderkid:
napravi undertail i izgledat ce puno ljepsi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju