Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
duka:
a cuj, kurblanje ti je cjena veceg variomata (barem ovoga jer od minarellija ne pase zbog jako razlicite bolcne)... oni sto se prodaju kao "sportski" su ti iste dimenzije ko i serijski tak da nema puno koristi od toga. s duzim remenom za oko 2cm bi trebo ispunjavat ovaj variomat do kraja, a na zadnjoj strani bi trebo bit na vrhu sto znaci bolji start i mislim cak i nesto vecu max brzinu. jos kad bi se na to stavile 128mm polutke koje fino pasu s takvim variomatom :P al to je vec veca kemija tak da ne preporucijem onima s malo zivaca i malo znanja jer nije samo sarafit i vozit :)
ziloryder:
Hehe stefek nisam ja taj tip koji voli fušarit...bar sta se toga tice imam stila,, wonderkid za undertail sam sve nabavio: Plexigas napravio nosac tablice.. samo plexi treba odrezat po mjeri..duka znas sta je najgore od svega fala tebi sta se trudis objasnit mi i sve to ali to je za mene viša matematika :toothy12: ili mi se jednostavno tako cini ..moze li se jednostavnije poradit na prijenosu i te sitnice npr malossi remen, preradit airbox protocniji auspuh, rolice jel se to vise isplati nego hebat se sa tim variomatom...i naposljetku neki kit ubacit..za otprilike kolko para bi ga mogao preuredit u kolko tolko solidnu masinu sa super startom i da se ne vuce
marjan.vxr:
--- Citat: ziloryder - 28 Ožujak, 2011, 23:48:36 ---Hehe stefek nisam ja taj tip koji voli fušarit...bar sta se toga tice imam stila,, wonderkid za undertail sam sve nabavio: Plexigas napravio nosac tablice.. samo plexi treba odrezat po mjeri..duka znas sta je najgore od svega fala tebi sta se trudis objasnit mi i sve to ali to je za mene viša matematika :toothy12: ili mi se jednostavno tako cini ..moze li se jednostavnije poradit na prijenosu i te sitnice npr malossi remen, preradit airbox protocniji auspuh, rolice jel se to vise isplati nego hebat se sa tim variomatom...i naposljetku neki kit ubacit..za otprilike kolko para bi ga mogao preuredit u kolko tolko solidnu masinu sa super startom i da se ne vuce
--- Kraj citata ---
oko 1200-400 kn
kit, neki variomat, dizna, preradis airbox i druge suste
animatrix:
kit sa ebaya i klipom ce izaci ispod 500kn sa svim davanjima, vario bih i ja stavio od piaggia, malo duzi remen, serijski airbox i dizna 88 i nesto tvrdji federi kvacila. ja sa lunom koja dosta dobro ide za kineza u startu nemogu nista duki i njegovoj batini, tek nakon 40 ga obilazim
ziloryder:
Znaci najvazniji je od svega kit ??? (cuo sam da onaj kit od 80ccm da se brzo raspadne radilica zbog opterecenja jel to istina) Sad kada ste mi potvrdili da se to isplati ulozit i imat posten motor pocet cu kupit djelove malo po malo..taj vario cuo sam da najbolje pase od CPI-a da je pun pogodak sta vi mislite
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju