Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (36/142) > >>

luna500rr:
Rolice 4,5-5g, federe nediraj nista... Za vise preformansi kit, nabavi diznu 90 M4 navoj i gljivu ili komad krpe preko karba :drunken_smilie:

ziloryder:

--- Citat: luna500rr - 16 Ožujak, 2011, 20:24:45 ---Rolice 4,5-5g, federe nediraj nista... Za vise preformansi kit, nabavi diznu 90 M4 navoj i gljivu ili komad krpe preko karba :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

zar nije malo prelagano 5g a kamoli 4,5...znaci nista okolo da nediram

luna500rr:
to je taman gramaza, okolo po prjenosu nista drugo dirat, mozes linearne polutke i drugi variomat, centralni i federe nema potrebe ako dobro starta...

ziloryder:

--- Citat: luna500rr - 16 Ožujak, 2011, 20:59:18 ---to je taman gramaza, okolo po prjenosu nista drugo dirat, mozes linearne polutke i drugi variomat, centralni i federe nema potrebe ako dobro starta...

--- Kraj citata ---

starta odlicno ali sam se odlucio uzest rolice jer vidim da moze bolje...kad bi od CPI-a nabavio variomat onda bi isa drugi ali za sad je dovoljno..ok fala na pomoci idem sutra kupit :icon_thumright:

marjan.vxr:

--- Citat: ziloryder - 13 Ožujak, 2011, 15:48:00 ---Znate sta me jaako brine....prominia sam ulje..neki dan shelovo i nisam napravia mozda 40 km bar mislim niti tolko..i ona mjerilica pokazuje na minimum...pa jel to moguce...vozam ga malo ono djiric 2 sve u redu cim ga vozim npr cijeli dan ono zaje#ajem se po kvartu pocne ulje trosit ko lud izgleda.,..a nigdje ne curi neznam sta je ovo..zna li ko do cega je

--- Kraj citata ---
jesi rijesia to sa uljen, uglavnom ulje provjeravaj nakon voznje 10- 15 minuta.. nevirujen da su ti probili prsteni sa 1000 km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju