Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
Smiju se samo oni kojima je krivo sta ti vozis nesto a oni nista e samo ce ti se takvi smijat,,,a cudno ce te gledat oni sa gilerama,,aeroxima..kao vidi on ce sa boćom stat meni na crtu...e o tome se samo radi..meni se smijo lik iz kvarta ajde tu po cili dan vozis tu kantu, ja njemu plesku zalipim i kazem konju bar se nesto vozi a ti ni romobil nevozis nego guras karić po cesti (sta je bila istina) i otad vi se nije smijo...a svo moje drustvo fali motor stvarno..
BilyPiton:
vidim da si zadnji dio sredio kak sam ti reko ::)
animatrix:
mene briga, meni su u pocetku svi srali sto sam uzeo kineza, kako sam mogao imat polovnog talijana, a isti ti su kupili polovnog talijana pa im stoji u garazi rastavljen i ceka godota.. ::)
ziloryder:
--- Citat: animatrix - 18 Siječanj, 2011, 23:25:21 ---mene briga, meni su u pocetku svi srali sto sam uzeo kineza, kako sam mogao imat polovnog talijana, a isti ti su kupili polovnog talijana pa im stoji u garazi rastavljen i ceka godota.. ::)
--- Kraj citata ---
E to to je to o cemu ja pricam !! to nisam tia da mi se desi na kraju
--- Citat: BilyPiton - 18 Siječanj, 2011, 23:25:01 ---vidim da si zadnji dio sredio kak sam ti reko ::)
--- Kraj citata ---
Aham i taman stop ispadne kao mjesto za regu...jos ubrzo polaganje i mogu di oću
Aprilia00:
Nemaju svi za skuplje i brze skutere :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju