Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (20/142) > >>

luna500rr:

--- Citat: BilyPiton - 18 Siječanj, 2011, 22:49:59 ---ovo kaj si ti radio bolje onda da si kupio drugi skuter nego ulago u lunu tolko  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nije mi se to sve odjednom dogodilo, nego svakih par stotina km nesto, a i ja sam pomalo kriv u nekim slucajevima, npr lunino kvacilo ne trpi preko 85-90 po satu a ja sam uvik zakucava kazaljku sa shotom :icon_biggrin:
opet mi je drago sto sam radio po luni jer sam se naucio, varit, tokarit, presat zubcanike na hladno i pogrijane u ulju, mjenjat lezaje, semeringe, stelat karburator, stelat prjenos, narezvat/urezivat navoje... prije dvi-tri godine nisam imao pojma o mehanici, dok mi luna nije navrsila garanciju i pocastila me zastopanim auspuhom, pa sam je gurao od cetinke doma, u slavoniji je lako gurati, al od di su uzbrdice... usput sam takav baksuz da bi mi se i nrg rasao da ga vozim :dontknow:

BilyPiton:
pa to ja govorim nije vazno kakv skuter imas glavno da imas nest i da vozi i da mozes po njemu prckat i ucit se  :frajer:

ziloryder:
Neznam sta da kazem sve ste rekli...ali dali se isplati isplati se bar u mom pogledu za mojih 50kg on ide super i godinu dana je star presao samo 779km nov-novcat je 1400kn I nije mi zao sta sam te pare dao za njega,,je da sam mogao nesto drugo uzet za te pare al ovako znam da sam uzeo novi skuter koji ni friza,ni prasine nema,,a vako bi se uvjek zajebavo sa nekim NRG-ijom itd,,,uvjek nesto mjenjaj ovo ono,,I kad mu dode kraj dode jebiga,,za te pare se debelo isplatio??
Jesam li u pravu  ???

animatrix:
u pravu si, pola frendova u drustvu je uzelo baotiane za taku neku sitnu cifru, nek ga za sicu pokrpa sta ima i ima skuter, dijelovi su mu jeftini, malo trosi, da samo jednu sezonu zamjenis voznju auta skuterom, ustedio si za nekoliko baotiana a ne za jednog

BilyPiton:
sve bi dobro bilo kad ljudi nebi  vrijđali i smijali se ljudima koji voze kineze :dontknow:   meni osobno niko u zivotu se nije smijo u kvartu an cesti za motor sto vozim kineza nego smao preko foruma dozivljavam negativne komentare i uvrede  :dontknow:  ocito su ljud prek net-a neka druga osoba ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju