Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (22/142) > >>

animatrix:
bas to, brzi skuter i vise trosi, a opet ces kad tad htjeti brze. ovak na kinezu imas vise lufta da ide brze :)

BilyPiton:
e obavezno stavi tablicu na deklo  napravi vinkl i zašerafi  i na njega smao s popnitnama  stavi tablicu kak sam ja napravio imas slike u garazi pod "baotian racing"

ziloryder:
Kad smo vec kod zadnjeg kraja sta bi mi preporucili da napravim sa zadnjim krajedm pošto štrapa blato po rezervaru karbu itd,,,svemu sta se nalazi nispod sta da napravim : -Stavim neku plastiku (mozda pexiglas) i zatvorim sve iznutra da bude kao ravan zadnji kraj i obojat u boju motora
               - ili nabavit blatobran i podesit ga da pase na njegovo kolo i tako zastit okolne djelove

Sta mislite dajte neki prijedlog..

animatrix:
blatobran, frend planira stavit od bicikla koji je na foru choppera, fino zaobljen, isao bi preko cijelog kotaca i nebi spricalo. a gore uzmi ak imas para pleksi i napravi undertail

ziloryder:

--- Citat: animatrix - 18 Siječanj, 2011, 23:42:42 ---blatobran, frend planira stavit od bicikla koji je na foru choppera, fino zaobljen, isao bi preko cijelog kotaca i nebi spricalo. a gore uzmi ak imas para pleksi i napravi undertail

--- Kraj citata ---

A malo bi isto bilo glupo stavit i blatobran i undertail to bi bilo seljacki malo..imas li koju sliku nekog zanimljivog zadnjeg kraja kao ideju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju