Moram priznat starim tunerima koji su mi rekli da im ono kaj sam rekel sa ubrzanjem smrdi na LAKŠE ROLICE, da je ISTINA
!!
Stavil sam lakše rolice i sad skuter TRGA, sad su unutra 3.4gr, a bile su 3.7gr.
Cijelo jutro sam se zezal sa polutkom i isprobal sva 3 kanala sa 3.7gr rolica, i k**ra*, nije išlo nikak, krene dobro pa poslje jaj jaj pomagaj...ko neki bogček sam se vozil sve me sram bilo, al dobro bar sam još malo razradil kit !
Sad mi je na najokomitijem kanalu sa 3.4gr i skuter "leti" okretaje zaljepi na 10T i tu ih drži skroz do nekih 90km/h po satu, tad počnu rasti malo do 10,5T, ali kad sam videl da okretaji ne padaju ni milimetra od 10T kroz ubrzanje skoro sam skočil s motora( i kad pustim gas i napucam okretaji se dižu na 10T, nevjerovatno)! To se sad zove pravo ubrzanje, kazaljaka rate isto skoro cijelo vrijeme!
Ne bi se vratil više na DREVA za nikakve peneze na svijetu! Ovo je sad skuter, drevo je bil ko serijala samo kaj je bil pn k jači u brdu i sa dvojicom, ali ovaj ItalKit je brutala!
Samo da radilica izdrži
Stavil bi vam video ali nemam kak mob stavit na kacigu...moram nekaj smislit! E da, drugi kanal mi je bil najgori kaj se svega tiče, a prvi je bil također ok, tak da bum sad sa tim rolicama još i njega isprobal pa znam sve!
Još kad mi stigne overrange stage 6...to je onda to!
E je vama kaj čudno da mi je ok smjesa sa 82 diznom
Znači karb je stage 6 MK II sa setupom kakav ima samo sam stavil 82 diznu, igla je na 2 zubu kak je i bila!
B.E.G.A -kak si ti imal naštelan karb, taj 19mm stage6 je isti ko tvoj 21mm mislim, kakvu si ti diznu imal dok si vozil Yasuni R!?
P.S- drevo i kompanija sličnih gus kiteva su prošlost za mene
e još da velim, počel mi je skuter trošit...sad troši ko runner serijala