Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam to sredio sebi, meni se cuje pre ludo i dok vozim na fuil gasu 80 na sat cuje se, a kada na semaforu stojim joj haha i jos one neonke u ritmu , hehe meni se moje svida i cuje, a akumulator ne troiši puno
ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti uglavnom 320W subwoofer
Citat: BlackNaranča - 25 Studeni, 2007, 21:22:55ručni rad, sve rucno sklepano a cuje se pre mocno i nevidi se nigdi smo cujes izlazi mjuza iz motora hehe lol, thx to dino sa foruma ja i on smo skupa to radili, i neonke na raitam plave ali mogu i nono-stop svitliti uglavnom 320W subwooferajde nabaci koji klip da cujemo,bas me to zanima
kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla
Citat: X-Thug - 25 Studeni, 2007, 23:42:49kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla ok, ali ko je reko da cu ja to slusat dok se vozim, dok se vozim imam drugi mp4 u usima tako da ono... to kad ja stanem sa skutom da mogu derat ziku...jebes u voznji, kad ja vozim, po gps-u pise za par manje, a kad po velikoj nizbrdici idem 107-108, na gps-u pokazuje 99-101, jer nemam nis od masine, samo spuzvu, ali sada cu cim skupim neke male pare, kupit spuh...i jos nesto
cek i na kojem bi to akumulatoru trebalo raditi...
Citat: zoki_NRG - 26 Studeni, 2007, 00:09:30Citat: X-Thug - 25 Studeni, 2007, 23:42:49kad ti vozis 80 meni pise 75 a ja opet od prdjenja svog skuta necujen nista kod tebe osin basa,zato ja to kod sebe nebi ni stavlja...al shou izgleda...di si ti nesta ono kad smo se vracali iz dikla ok, ali ko je reko da cu ja to slusat dok se vozim, dok se vozim imam drugi mp4 u usima tako da ono... to kad ja stanem sa skutom da mogu derat ziku...jebes u voznji, kad ja vozim, po gps-u pise za par manje, a kad po velikoj nizbrdici idem 107-108, na gps-u pokazuje 99-101, jer nemam nis od masine, samo spuzvu, ali sada cu cim skupim neke male pare, kupit spuh...i jos nestosta ti tocis u rezervar...to je prvo pitanje,a drugo je...kolika je to nizbrdica
super boja- crno-crvena, ok skroz..mislim da bi lepo izgledalo kad bi felne ofarbao u neku dr boju