eo malo updatea...kupljen yasuni r , sic suvzoaca presvucen u kozu plastike sve izrezane do kraja sto sam htjeo i poceo sam smirglat maske pa cu ih ponovno bojati...
slike cu staviti poslije jer sada nesto laptop sere neradi bluetooth...
yasuni-a sam uzeo sa e-bay-a...bio je dosta zapusten obojan u crno sa cetikicom i tako...tak da sam ga ja sad osmirglo i obojo sprejom crnim mat za temperaturu a samo sam onu plocicu na grani di pise yasuni malo kao ispoliro....top je od kevlara...
malo prije sam ga stavio na motor i odusevljen sam kako motor ide...vise nego duplo bolje...
e sada to sve treba ustimat s time...ako netko zna neki isproban set up prenosa i karba koji je dobro funkcioniro...
ja sam sada onak napamet stavio rolice 4,0 g bjeli centralni i zute oprugice i ono kazem ide motor super i start i ubrzanje i krajnja...ali uvjek moze bolje...
i karb dizna je 87,5 i kombinaciji sa gljivom...boja svjecice je boja cigle onako...
molim vas kao neko zna ili ima kaki predlog za neki drugi set up da probam pa da vidim kako ide bolje...da to ustimam da ide ono najbolje sto moze...
i imam jedan problemcic kad ga malo duze drzim pun gas zagusi se i moram ga pustit da smanji do lera skroz i onda ponvono normalno krene...nez sta je..
eto slike stavim prvom prilikom cim proradi ovo g#vn%