eo malo se radilo jucer i danas...masina skinuta rastvljena dnekle stel takodđer...
PROBLEMI: kad sam htjeo skinut cilindar jedna matica na brezonu se izglodala tak da sam je moro razvaliti nekak..uspjeo sam sa testericom i sjekacem razvalit...i jos sto sam odkrio je da je puko hladnjak tocnije puko onaj piljak na koji se nabije crjevo...
POZITIVNO: kad sam skinuo variomat i onako da ga pogledam kad ono nije seriski vario vec malossi multivar i to u jako dobrom stanju...radilica je izgleda nedavno nova ubacivana jer se na njoj jos vide tragovi ono novosti sjaji jos onako fino i nema lufta nigdje niti malo navoji odlicni zubi za vario odlicni...i remen je seriski ali je isto izgleda nevno mjenjan jer je isto kao nov...
NEGATIVNO: cilindar i klip imaju par stinih risica i karike su dosta lose...
daljnji planovi: detaljno ociti blokove i sve djelove, busit cilindar na specijalu novi klip i karike, prostirit ispuh ispolirat ispuh celo klipa i glavu , uzet neki usis ili makar karbon lamelice, karb 17,5 i neki base spuh nabacit , kad ocitim blokove i sve onda cu krenut sa poliranjem blokova dekla alnasera i poklopca magneta , kupit ssp pumpu vode i neku fensi smensi kurblicu...i to bi bilo to sto se tice uređivanja makine...
stel sam za sada samo sklonio u stranu...prvo cu sredit masinu pa onda se bacit na stel također ocisti i izmjenjat potrebno....
eo par slikica:
http://img64.imageshack.us/gal.php?g=pc190519.jpg