Općenito > Propisi

50-ice bez blokade...

<< < (5/16) > >>

ivanm:
dakle vozit ce se kao do sada jer 99% skutera i onako nema blokade. Razlika ce biti samo u slovu zakona.

danijel044:
Ziher neće.
Klinci će dobit na  lažnoj sigurnosti(kao  smijem se vozit više od 50) prestizat sve i svakog.....

mhr-team:

--- Citat: ivanm - 20 Prosinac, 2010, 10:56:31 ---dakle vozit ce se kao do sada jer 99% skutera i onako nema blokade. Razlika ce biti samo u slovu zakona.

--- Kraj citata ---

slažem se u potpunosti sa alfom  :icon_thumright:
sve će to biti isto, jer i tak i tak nitko nema blokade ili ima 1% njih....

jednostavno dok ti ne sazriješ u glavi ne misliš na posljedice, isti sam ja bio, isti ste takvi i vi bili, ove klinje sad su isti i to je tako... kako se keže MLADOST - LUDOST, nema tu puno filozofije... poslje kad odrasteš tj. kad sazriješ postane ti glupo to sve što si prije radio... ja osobno na skut nisam sjeo već 3mj, u ljeto sjeo par puta... ne znam, ali nije mi to više što je prije bilo, dok sam išao u osnovnu, srednju...

ivanm:
sve ti je to ovisno... ja sjednem na skuter jer al idem u grad zbog neke sitnice, sa skuterom to obavim za 20 minuta dok ak idem s autom il javnim prevozom treba mi sat i pol..  :happy3:
dakle nekima 2 kotača služe za zezanciju a nekima kao prevozno sredstvo..

Biker(ss):

--- Citat: danijel044 - 20 Prosinac, 2010, 11:09:23 ---Ziher neće.
Klinci će dobit na  lažnoj sigurnosti(kao  smijem se vozit više od 50) prestizat sve i svakog.....

--- Kraj citata ---
Tako je, i to baš po gradu(gdje je ogranicenje 50) jer znaju da na otvorenoj cesti, protiv auta ne mogu ništa...
Za mene je ovo super ograničenje...skoro svaki dan idem po otvorenoj cesti tako da se neću vise morat vući 50...moći ću 60-70 normalno poput auta,a i ne moram se natezat uz sami rub da samo čekam da me netko trkne da odletim u grabu ili da ne moram stalno zaobilaziti bicikliste.
Osim toga skidanje blokade ce nekima uvelike pomoci ako idu uzbrdo i jos ako iza sebe voze nekoga  :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju