Općenito > Propisi

50-ice bez blokade...

<< < (6/16) > >>

ivanm:
baš.. baotian 4t 50ccm je registriran na 2 osobe  :toothy9:

mhr-team:

--- Citat: Biker(ss) - 20 Prosinac, 2010, 12:08:08 ---Tako je, i to baš po gradu(gdje je ogranicenje 50) jer znaju da na otvorenoj cesti, protiv auta ne mogu ništa...
Za mene je ovo super ograničenje...skoro svaki dan idem po otvorenoj cesti tako da se neću vise morat vući 50...moći ću 60-70 normalno poput auta,a i ne moram se natezat uz sami rub da samo čekam da me netko trkne da odletim u grabu ili da ne moram stalno zaobilaziti bicikliste.
Osim toga skidanje blokade ce nekima uvelike pomoci ako idu uzbrdo i jos ako iza sebe voze nekoga  :happy6:

--- Kraj citata ---

ček bajker... ti si vozio do sada sa blokadom i u gradu nisi prelazio 50kmh?   ::)

3alfa3:

--- Citat: danijel044 - 20 Prosinac, 2010, 10:51:33 ---Ma nije to bez vraga...  gledajte da 80% klinaca na tim 50-icama nezna prometna pravila...
--- Kraj citata ---

Razgovaramo o ljudima (ili klincima, svejedno) koji imaju potrebnu kategoriju za upravljanjem skutera pa je pretpostavka da znaju pravila jer drugacije nebi polozili ispit.
Ovi koji voze bez dozvole su opasnost i za sebe, ali i za druge i treba ih nemilosrdno kaznjavat i maltretirat oko toga dok im ne dodje iz guzice u glavu.

3alfa3:
Inace, voznja na 2 kotaca je najsigurnija ako si malo brzi od ostatka prometa (auti, busevi, kamioni...)
Dokazano.

Naglasak na malo brzi (recimo, 5-10 km/h brzi od drugih). Ne vozit 70-80 km/h tamo gdje drugi voze 40

ivanm:
 :glasses2: nekad je bilo kaznenih bodova i oni tečajevi ponavljanja propisa... sad te samo novčanom kaznom motiviraju da sam ponoviš gradivo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju