Općenito > Propisi
50-ice bez blokade...
shegy:
--- Citat: ivanm - 19 Prosinac, 2010, 22:31:11 ---ljudi se voze i sa poluispravnim autima pa nikom ništa..
--- Kraj citata ---
istina! i to 70 % auta(stariji od 10 god) na cestama su neispravni nekako.
jedino ak ovo uspije slow ce ostat bez posla
ivanm:
bude uvozio više dijelova ;D
JogFromYamaha:
ja sam za da se skut moze bez blokade vozit al je zaloso da mentalna zrelost nije vecini ljudi dovoljna da se ne pokusa voziti 100 po centru grada :angry7:
ok je vozit se 70 po cestama s tim ogranicenjem ali ni s autom nemozes zakocit na vrijeme s 80-90 u gradu ako ti neko skoci na cestu tako da je taj argument pao.
Skuter se treba voziti prema mogucnostima te ako imas slabe kocnice ili popravi ili ne vozi se bas full gas.
A te kauboje koji se pokusavaju vozit kolko ide sveposuda treba kazniti kako se i kaznjava vozaca auta i motocikala dok krsi ogranicenje brzine
mhr-team:
ček, jel to onda znači da na tehničkom neće mjerit brzinu ili ?
a što se tiče kočenja, tu nisu samo kočnice bitne, ima tu više faktora... recimo vrsta i stanje ceste, guma, itd.... a treba i znati kočiti :icon_thumright:
danijel044:
--- Citat: JogFromYamaha - 20 Prosinac, 2010, 10:24:16 ---ja sam za da se skut moze bez blokade vozit al je zaloso da mentalna zrelost nije vecini ljudi dovoljna da se ne pokusa voziti 100 po centru grada :angry7:
ok je vozit se 70 po cestama s tim ogranicenjem ali ni s autom nemozes zakocit na vrijeme s 80-90 u gradu ako ti neko skoci na cestu tako da je taj argument pao.
Skuter se treba voziti prema mogucnostima te ako imas slabe kocnice ili popravi ili ne vozi se bas full gas.
A te kauboje koji se pokusavaju vozit kolko ide sveposuda treba kazniti kako se i kaznjava vozaca auta i motocikala dok krsi ogranicenje brzine
--- Kraj citata ---
Ma nije to bez vraga... gledajte da 80% klinaca na tim 50-icama nezna prometna pravila... bit će u prvom redu ..masa kazni za prekoračenje brzine... masa prometnih nesreća za koje će bit krivi sami vozači skutera.....
Kad sam u autu ide mi na k.. kad se netko sa 50-icom vuče ispred mene i volio bi da oni smiju-mogu brže od 50.
Ali sa druge strane kak se vozi ekipa bez blokada...koja su to uletavanja u traku... :malolud?: :joj_da: dođe ti da ga zaustaviš i zašamaraš...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju