Općenito > Propisi
50-ice bez blokade...
Genesis051:
... kaže zakonodavac, tj članak u motoreviji... ako se ne varam s početkom Nove godine...
kako god... dobra vijest :icon_thumright:
Samo... ne zavaravajte se...
Na otvorenim dionicama, slažem se i zagovarao sam to, i podržavao, mjesecima...
ALI... pri kočenju... kontrolirajte se !
Jer 50-ice se ne vole kontrolirano i sigurno zaustavit sa više od 45-50 Km/h (ove bolje i novije - stariji i s manje kvalitetnim ovjesima i gumama ne preko 40)...
3alfa3:
--- Citat: Genesis051 - 19 Prosinac, 2010, 20:25:06 ---ALI... pri kočenju... kontrolirajte se !
Jer 50-ice se ne vole kontrolirano i sigurno zaustavit sa više od 45-50 Km/h...
--- Kraj citata ---
Ja nisam primjecivao nestabilnosti ni na kocenju sa 100 km/h (po GPSu) na serijskim kocnicama NRG Powera. Ali taj skut je bio "utegnut" i nije se pigao i raspadao kao neki. Na nekima (starijih godista) me jednostavno bilo strah vozit vise od 50 km/h jer su plesali, ljuljali, lose kocili...
Genesis051:
Pa, rekao na ravnim dionicama je OK, da je skut "otvoren" ali za vožnju u gradu, ne''š se zaustavit, ako ti auto pred tobom zakoči naglo ako voziš preko navedene (po meni, preporučene, za po centru) brzine...
Hoćeš... u njegovom zadnjem braniku...
3alfa3:
--- Citat: Genesis051 - 19 Prosinac, 2010, 20:31:49 ---Pa, rekao na ravnim dionicama je OK, da je skut "otvoren" ali za vožnju u gradu, ne''š se zaustavit, ako ti auto pred tobom zakoči naglo ako voziš preko navedene (po meni, preporučene, za po centru) brzine...
Hoćeš... u njegovom zadnjem braniku...
--- Kraj citata ---
To je vezano uz prilagodjavanje brzine prometu, a ne vozilu kojeg vozis jer i s drugim vozilima bi se zabio ak pretjeras
toni095:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Prosinac, 2010, 20:34:59 ---To je vezano uz prilagodjavanje brzine prometu, a ne vozilu kojeg vozis jer i s drugim vozilima bi se zabio ak pretjeras
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: tocno to....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju