Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
da ali vecina ljudi zbog budeta kupuje uvjek ljetne gume sta je i reko prodavac
pa sta mislite da su ljudi glupi da su bezveze napravili i ljetne i zimske gume.Velika je razlika između ljetne i zimske u samom sastavu gume i na taj nacin guma drugacije prijanja na asfalt na -1 i na nezz 20 stupnjeva tako da price da s ljetnima vozite kao i sa zimskima okacite macku o rep.
ma ne vjerujem u to da je bolja jer to je nemoguce jer ljetna guma ispod 5 stupnjeva nema nikakvog efekta sto se tice drzanja tako da mislim da su to gluposti.
Dok vozis zimske, ne trosis ljetne pa tako one dulje traju. Kao sto i zimske ne trosis po ljeti. Na kraju te dodje isto jedino je u startu skuplje. Jedino treba kupit i 4 felge jer je 2x mijenjanje godisnje preskupo.Ja na oba auta imam po 2 kompleta kotaca - ljetne i zimske
jedino je moguće problem skladištenje... gume koje stoje trebale bi biti na određenoj temperaturi, ne sjećam se koliko al mislim 10-20°C...
ako nemate novaca i za zimske i za ljetne, po meni najbolje uzet zimske gume i terat ih i po ljetu i po zimijer zimska guma jebeno drzi po vrucini.. bar sto znam iz prakse sava eskimo s3a nemas nikakvog straha po zimi
ja znam ljudi koji nikad nisu kupili ljetnu a isto tako koji nikad nisu kupili zimsku.. ja sam to naveo samo ako nemas love bolje kupiti zimsku!