Ja bas nemam srece sa skuterima. Prvo sam imao Aeroxa kojem je u 2mj. 5 PUTA puko remen, onda sam ga prodo frendu jer mi ga je bilo pun k.rac jer se on htio je.at s njim. Zatim sam kupio Areu kojoj se nakon 2 i pol tjedna sj.bala radilica. Onda sam reko:Area mi je jedan od ljepsih skutera, pa ajde, kupit cu novu radilicu, kit, variomat, auspuh... Skocio u MotoStar, potrosio 500€, dao blok poznaniku da mi stavi radilicu(malossi) za 300kn. Sve super, stavili kit(malossi sport), promijenio svijecicu, kupio od NGK sport kabel, sve namontirao, stavio variomat(malossi) i remen(malossi kevlar), da bi kad smo namontirali masinu na skut skuzili da mi auspuh ne odgovara. Slijedeci dan opet u Trst, mijenjat spuh i NARAVNO nadodat jos para za LeoVince ZX. Vratio se u Ri, stavio ga, a skut ne ide ni ku.ca. Stvar blikade u spuhu.Izvadio blokadu, skut ide, al 80 km/h max. Kaze mi frend ma razradit ce se to. Oce ku.ac! Dobro, i idem danas (prije sat vremena) ja po skuter,prvo:nije htio upalit(na kurblu) 20min,onda upalio, a okretaji ko da vrti na 50 milja, mislim ja: ma dugo ga nisam palio i benza stara 2 mj. unutra, MA DOCI CE TO NA SVOJE, al OPET: OCE KU.AC ! I tako krenem ja polako da konacno dopeljem skut doma(jer sam ga sredivo,tj.mi ga je sredivo jedan prijatelj kod njega doma) i vozim ja tako na pol gasa kad ono: BOOOW, BOOOW(opisujem kako se gasi) i Stane. Sva sreca da nije bilo neke litice sa strane jer bi bilo: FLY SKUTER FLY, FLY UP TO THE SKY! Sad ne znam sta cu. Prodavat ga necu, jer ono sto sam poceo zelim i zavrsit, al treba mi 2,3 dana odmora. Bilo kakva pomoc, prijedlog, kritika, UTJEHA dobro bi mi dosla. Pozdrav svima, idem malo lupat glavom u zid.