Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - tuning savjeti
Kamba:
kao prvo ZX je na kitu malo jači od TT...po kvaliteti nisu ni slični,ZX je od kvalitetnije lima i materijala.....drugo brušenjem na specijalu ne dobiješ veču kompresiju(zašto bi dobio ::) ) i motor uopće nejde bolje razlika između specijala je 4 desetine milimetra,ako tu razliku osjetiš :notworthy: :notworthy:
Matej28:
meni je minareli masina na serijskor radilici sa kitom presla 20 000..kad sam stavio kit imala je 10k...znaci odvrtila je 30k...stim da kad sam stavio kit sam promjenio lezajeve...
isplati se stavit kit, jer base kit je dugotrajan ko serijala ali samo ga treba znati ustelat.
nemoj slusat nikakve fus metode tipa : brusi na drugu specijalu odma ce motor otkidat i odma veca kompresija.. GLUPOST
nemoj ocekivat nikakvih 160 km/h , ali mozes ocekivat nekakvih 95 po gps-u..mozda malo manje, a mozda malo vise..to sve ovisi kako je ustelan motor.
potrosnja ce ti ic gore za nekih 30 % (mozda vise, a mozda manje) ovisi opet kako je nastelan.
ti odluci...za 2000 kn mozes si slozit setup koji ce trajat i bit za svaki dan ;D
Kamba:
--- Citat: Matej28 - 13 Siječanj, 2011, 11:53:04 ---ti odluci...za 2000 kn mozes si slozit setup koji ce trajat i bit za svaki dan ;D
--- Kraj citata ---
:headbang:
Crazy Kuree:
minarelli je teško nagurat iznad 100 po gps, ak bude išao i 90 sa base kitem to je super.. iće puno bolje nego serijala. Potrošnja ne mora biti veća, može bit i manja, zavisi sve od setupa karburatora i štelovanja
suman_aprilia:
--- Citat: Crazy Kuree - 13 Siječanj, 2011, 15:15:42 ---minarelli je teško nagurat iznad 100 po gps, ak bude išao i 90 sa base kitem to je super.. iće puno bolje nego serijala. Potrošnja ne mora biti veća, može bit i manja, zavisi sve od setupa karburatora i štelovanja
--- Kraj citata ---
103 meni ide po gps-u al ovi frajeri rade od muhe slona mislim ono ja im kazem da ne gledaju urice jer levate meni kazaljka ode natrag do nule i potpis za ovo o potrosnji ja sam ustelo 19 sa boost botle-rom i trosi mi manje nego sa seriskim karbom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju