Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - tuning savjeti

<< < (15/15)

ivanm:
treba preradit top i bok... veće rupe napravit i dodat sloj čelične vune da ne izgara..

Iwo SR Tuono:
realno nova radilica i polovan kit sa novim karikama su najbolje rješenje

od juky-a sam nekidan kupio za 300kn komplet top trophy bez ijednog risa, čak i karike netrebaju samo sam ja kupio nove ^^

a novi dođe preko 100€

Crazy Kuree:
Ma da record je glasniji od yasuni R zato je jači, to je logično  :laughing3: Čovjek samo hoće da mu skuter po satu ide 100 za to je dovoljan i ZX zašto davat preko 100 eur za novi auspuh   ::) kao da je rekao imam 1000 eur i neznam što stavit... Za 100 km/h je dovoljan ZX, neki kit oko 800kn, karburator polovni 17.5 ili 19 200-400kn i variomat polovni npr. multivar oko 300kn

lb23211:

--- Citat: Crazy Kuree - 27 Siječanj, 2011, 17:14:22 ---Ma da record je glasniji od yasuni R zato je jači, to je logično  :laughing3: Čovjek samo hoće da mu skuter po satu ide 100 za to je dovoljan i ZX zašto davat preko 100 eur za novi auspuh   ::) kao da je rekao imam 1000 eur i neznam što stavit... Za 100 km/h je dovoljan ZX, neki kit oko 800kn, karburator polovni 17.5 ili 19 200-400kn i variomat polovni npr. multivar oko 300kn

--- Kraj citata ---

To mi je u interesu da se dere... :headbang: :headbang:
A za rekorda san  pita jer mi je prilip, a ako jos bolje radi nego sto izgleda onda cu njega uzet.... je skuplji, ali snaci cu se
Pa staviti polovni trophy od frenda (na 2. spec busit), i lezaje radilice, malossijev iglicasti, multivar, a za kvacilo cu viti jos...
Sad san nesto kemija i uvalija ispuh-hand made... (opilaj vamo, zavari tu i tako), valjcice iliti rolice od neki 4 grama i zute federe na kvacilu (mislin da su iz fly paketa).... ide 100 po satu... zasad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju