Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - tuning savjeti
Faba:
--- Citat: Miroslav Kamba - 13 Siječanj, 2011, 11:44:08 ---kao prvo ZX je na kitu malo jači od TT...po kvaliteti nisu ni slični,ZX je od kvalitetnije lima i materijala.....drugo brušenjem na specijalu ne dobiješ veču kompresiju(zašto bi dobio ::) ) i motor uopće nejde bolje razlika između specijala je 4 desetine milimetra,ako tu razliku osjetiš :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
bas htio napisat
:toothy12:
danc00:
Niko ne radi od buhe slona, ljepo sam ti boldal i promjenil boju kaj si rekel, a da nema veze sa zdravom pameću...nisam te ni vrijeđal ni ružno govoril. Samo sam TEBE CITITRAL.
Njegov skut ima 20T mislim, i cifra od 2T kuna je upitna za slaganje kita, jer jedino ima ZX, koji mu može pasat na kit. Ostalo mora sve kupit novo, a ako ide na rabljeno onda može proć bolje ali ne i kvalitetnije...
marko_rox:
--- Citat: danc00 - 13 Siječanj, 2011, 15:46:15 ---Niko ne radi od buhe slona, ljepo sam ti boldal i promjenil boju kaj si rekel, a da nema veze sa zdravom pameću...nisam te ni vrijeđal ni ružno govoril. Samo sam TEBE CITITRAL.
Njegov skut ima 20T mislim, i cifra od 2T kuna je upitna za slaganje kita, jer jedino ima ZX, koji mu može pasat na kit. Ostalo mora sve kupit novo, a ako ide na rabljeno onda može proć bolje ali ne i kvalitetnije...
--- Kraj citata ---
ima 26 tisuca :/ a sigurno bi ju trebalo mijenjat
ja bi kupovo jedino jos rabljeni karb al sumnjam mislim da cu i njega novog jer onda znam kaj imam :icon_thumright:
Matej28:
suman aprilia: da trosi ti manje nego serijala...i taj boost boca dava jedno 10 konja na kotacu i smanjiva potrosnjui 50%...i jos ide 103 po gps-u...
ah znam zasto..ti imas kit koji je 48 mm...skoro big bore..
P.S idem si kupit boost bocu da mi trosi manje od baotiana moja aprilia..:D
no vezano za temu..trebalo bi promjenit radilicu ako oces setup da se mozes bezbrizno vozit..ona bi mogla izdrzat jos malo..
al i to je upitno. kupi si neku base radilicu koja ti nije skupa i lezajeve..i to nabaci gore
onda si miran..gore mozes onda stavit sta oces :toothy3:
moze se naci za 600 kn base radilica..:D
karburator 17,5 za 200 kn (ako ces polovni uzet)
i kit mozemo zaokruzit na 1000 kn
fali ti jedino jos novaca za multivar
al sve u svemu prvo kupi multivar, karburator i ako ti ostane novaca kupis radilicu i lezajeve..i das nekom dobrom majstoru tipa ivanm koji ce ti to slozit pedantno
8)
marko_rox:
--- Citat: Matej28 - 13 Siječanj, 2011, 16:48:52 ---suman aprilia: da trosi ti manje nego serijala...i taj boost boca dava jedno 10 konja na kotacu i smanjiva potrosnjui 50%...i jos ide 103 po gps-u...
ah znam zasto..ti imas kit koji je 48 mm...skoro big bore..
P.S idem si kupit boost bocu da mi trosi manje od baotiana moja aprilia..:D
no vezano za temu..trebalo bi promjenit radilicu ako oces setup da se mozes bezbrizno vozit..ona bi mogla izdrzat jos malo..
al i to je upitno. kupi si neku base radilicu koja ti nije skupa i lezajeve..i to nabaci gore
onda si miran..gore mozes onda stavit sta oces :toothy3:
moze se naci za 600 kn base radilica..:D
karburator 17,5 za 200 kn (ako ces polovni uzet)
i kit mozemo zaokruzit na 1000 kn
fali ti jedino jos novaca za multivar
al sve u svemu prvo kupi multivar, karburator i ako ti ostane novaca kupis radilicu i lezajeve..i das nekom dobrom majstoru tipa ivanm koji ce ti to slozit pedantno
8)
--- Kraj citata ---
tako cu i napravit...sve ovisi kolko dobijem za rođendan hh :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju