Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 110
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Aleksandar - 24 Lipanj, 2008, 17:28:21kaj onda ak je stara lol i dalje je atraktivna skroz -coupe verzija ,a o M modelima da ni ne pricam ovo je ruzan,neatraktivan auto?auto je doslovce ko iz ducanajebiga meni je fenomenalan ,kad bude para za E92 bit ce E92.. ovim kolima se nadam sa 20+ i men dost.najljepse od bmwa
kaj onda ak je stara lol i dalje je atraktivna skroz -coupe verzija ,a o M modelima da ni ne pricam ovo je ruzan,neatraktivan auto?auto je doslovce ko iz ducanajebiga meni je fenomenalan ,kad bude para za E92 bit ce E92..
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
sam da kazem da je od togbmwa ostala samo nitro boca... sve ostalo je kao sto vidite postalo pepeo i dim
Citat: mhr-team - 10 Rujan, 2008, 19:31:56sam da kazem da je od togbmwa ostala samo nitro boca... sve ostalo je kao sto vidite postalo pepeo i dim kako ga je zapalio??
Definitivno BMW! Luksuz i sportiva istovremeno! Mercedes je prerazvikan i čisti je luksuz.e46 rulez!!
ni mecku ni bmw nego acuru (aj moze bit i tsx) - kad je premium klasa u pitanju jel za balkanca je honda tipican koreanac mecku nikad nebi jer su mi zlato cvike i dlakava prsa jako odbojni a bmw aj mozda (cisto za drift neki e39 M)
Citat: I.D.I.O.T. - 24 Rujan, 2008, 16:50:44ni mecku ni bmw nego acuru (aj moze bit i tsx) - kad je premium klasa u pitanju jel za balkanca je honda tipican koreanac mecku nikad nebi jer su mi zlato cvike i dlakava prsa jako odbojni a bmw aj mozda (cisto za drift neki e39 M) e39 M za drift??ajd de, ima nas svakakih.