sfreak meni se cini da si ti iskompleksiran tudjim misljenjima i jebe te sta nemas svoje pravo JA nego ovisis sta bi ti drugi rekli..
da nemas prijevoza i da ti neko pokloni juga nebi ga vozia ... radje bi pjeske..mislin izjave...
ajd bolje ispast budala nego iz aviona... ja bi vozia i baotiana i juga da nemam sta...
al ako se tebi ne svidja i imas mogucnosti za bolje i tata ti platia ne seri o njemu nego lipo idi u doticnog nek ti da za kocku pa se drogiraj tudjim pogledima... budi cool ..
P.S. prijatelju zene se mogu uvatit i kad vozis juga
da slusam sta mi drugi kazu vec bi rekao da je yugo dobar...varas se, naravno da slusam druge ljude, ali malo iskusnije...
postujem misljenje samo dhorvata...jer je malo stariji ovdje...od ovih s kojim se recimo prepirem...iako nije ni prepiranje nego samo govorim ono sto mislim kao i drugi...ne kazem da sam ja u pravu niti tako ista...
ne znam kako da objasnim...dal bis ti vozio auto koji cim ga vidis ti se riga...eto ja nebi, pa sam rekao da bi radje isao pjeske...
ja nisam jedan od onih kojemu starci sve kupuju, tako da necu dobit ni auto...vozit cu onaj koji stara vozi a to je Renault Clio...mozda bi vozio i Yuga da ga stara ima, ali da bi ga sam kupio ma koliko bio jeftin ne bi...
eto ne znam, nisam mislio nikog uvrijedit, mozda sam i malo grubo to pisao i sve...ali moje misljenje je da je sranje...postujem i tudje misljenje, svatko ima svoj ukus...