I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
juče sam kupio bočnu nogaru pa pre nego što je danas pokušam namontirati interesuje me da li taj nosač treba da se šarafi uspravno negde na ram motora, jel jedino tako mi ima smisla ? ? ?aj ako neko zna, da se ne mučim puno...evo slike
kroz te dve rupe idu šafafi u ramu, to je jednostavno..odšarafi plastike prvo da vidiš gdje..na SF-u je komplicirano smontirat, ovo je jednostavnije, valjda..
sutra montiram, ako uspem naravno... pitao sam vas upravo zbog toga što se nešto pribojavam da mi nisu prodali nogaru od speedfajta ili tako nešto, al videću sutra!
dobro izgleda sto ce ti vise
fino je, moze jos malo, bilo bi mnogo lepse..p.s. nije mi nikako jasno, zasto svi okrecete volan u suprotnu stranu??toliko ruzno izgleda da nemam reci...
Citat: mali_odwaljiwac - 11 Studeni, 2007, 01:09:50fino je, moze jos malo, bilo bi mnogo lepse..p.s. nije mi nikako jasno, zasto svi okrecete volan u suprotnu stranu??toliko ruzno izgleda da nemam reci...Potpis,ali stvarno preružno izgleda
pa sta niste vidili da je volan okrenuo u drugu stranu da se vidi nogara,stvarno su suvisni vasi takvi komentari,ako nemate sta pametnijeg rec nemojte ni odgovarat u temi
lijepo si smontirao i dobro izgleda
Citat: Dino - 11 Studeni, 2007, 07:59:31Citat: mali_odwaljiwac - 11 Studeni, 2007, 01:09:50fino je, moze jos malo, bilo bi mnogo lepse..p.s. nije mi nikako jasno, zasto svi okrecete volan u suprotnu stranu??toliko ruzno izgleda da nemam reci...Potpis,ali stvarno preružno izgleda pa sta niste vidili da je volan okrenuo u drugu stranu da se vidi nogara,stvarno su suvisni vasi takvi komentari,ako nemate sta pametnijeg rec nemojte ni odgovarat u temilijepo si smontirao i dobro izgleda