Dakle tema vezana uz sređivanje moje yamahice. Lagani tuning & styling i moze na natjecanje na proljece jel eladio
Slike i opisi idu kronoloski a promjene sve cu dodavat ovdje u prvi post...
Dakle, jednog lijepog petka popodne mama mi kupila YAMAHU! Dala 1400€ i odvezao ju ja tek drugi dan...
Evo slikica prvih kaj imam od nje...
Na njoj je bio MHR klip za 50ccm-a s jednom karikom i lakse rolice. Sve ostalo je bilo serijala...
I tak iso ja jedan dan u ZGB i usred maksimira mi se raspadne kuplung...nabrzinu nasao drugi i stavio gore tak da se mogu dofurat natrag doma...
No od tog dana sve je nekak bilo cudno i iso ja nekaj prckat po njemu i nis nemrem slozit, a neda mi se kemijat s rolicama ovo ono sim-tam...
tada je dosao 4.11 i dan kada sam stavio na yamahu top performance variomat, malossi delta kuplung, stage6 racing zvono i distancer za zadnji amortizer od scooter attacka. Motor ide osjetno bolje, vrti se ko lud al jasno mi je da se tak nemrem vozit...no polako, ide jos djelova gore. A kaj se tice distancera...glupost je kad ljudi kazu da je sranje. Osjecaj dok se vozis je prejeben, u zavojima sve isto, sjedalo je malo vise i zadnji kraj je ljepsi jer je dignut sad (bar meni)...
4. i 5.11. sam skinuo sve plastike s yamahe jer ce mi trebat kako bi slozio sve ono kaj gore jos treba ic...
evo slikica bez plastika sad:
Trenutni setup:
MHR Team 50ccm klip (pin 10mm)
Top performance variomat
MALOSSI Delta
Stage6 Racing zvono
YASUNI C21 Black edition
Dell'orto 21 Black edition
MALOSSI Red sponge
Polini usisne lamelice 0,30
RMS rolice 3,3g
MALOSSI crveni centralni +107% jači