Kak sam i rekel, sjebal sam jedan original seger koji nije ko tvoj na slici, neg ima samo jednu ušicu ili kak da to nazovem, pa sam stavil sa jedne strane original. Koji je samo polukrug, i taj mislim više nejde van, a sa druge strane sam se malo sprakticiral pa sam uspel stavit original od DR evo-a, i iskreno nemam pojma kud mi ušica gleda, al mislim da je na sredini slično ko tvoja, makar iskreno mislim da je dragom Bogu svejedno ak je ispravno metnuta.
Klip gleda prema ispuhu, tj ona strelica na tjemenu klipa je prema ispuhu.
Naulio sam karike, klip, cilindar i igličasti sa tom sintetikom, sa penzlinom i to poprilično tak da nema problema.
E da, kaj se ulja tiče sigurno je u njemu problem, jer sad sam raspravljal malo sa kolegom i zbilja mi nema od kud ulje štrcat, osim iz ispuha na grani, a to je jer sam stavil garant 4% mješavine i još k tome ga nisam tjeral iznad 7000okr kaj je niš za sintetiku, a pošto nove karike brtve ko lude sad dok su nove to ulje mi baca na ispuh van...
Sve je čisto ko suza(karburator,rezervar ulja, ma sve osim dole oko dihtinga, di štrca malo po bloku) Nemre drugo biti, čak sam imal i kiloključ pa sam i pritegnul kak spada na 1,2Kgm (tak piše u knjižici)
Kopresija je na mjestu jer je osjetno ak ne i duplo jača neg prije. Zvuk i sve ostalo je odlično..tak da nema kaj drugo biti.
Di da kupim u zagrebu polusintetiku? Mislim znam di
, al di je najjeftinije?