Evo spuh je gore...
Imal sam gore BR8 svječicu i bila je crna ko vrag(na max 7Tokr) i sad sam stavil BR9 te sam iglu podignul za jedan nivo gore znači sad je na samoj sredini a prije je bila na predzadnjoj razini. Jer ste rekli da ak je svječica crna da je smjsa prebogata pa bi ovo bilo ok...
I malo sam zategnul onu diznu (1,5okreta od najzatvorenijeg) i sad mi se gasi na lergasu, tj radi kad je čok i kad nema čoka nakon 30sec-1min se ugasi...znači još trebam otpustit? Rekli ste da se to ne radi zimi ali jbg ak se sad mislim malo vozit pa moram to poštelat
I to je to, još pofarbam ove plastike koje sam malo kital i to je sve kaj se tiće za 2011godinu, ak bu mi sve išlo po planu i bez kvarova...kuc kuc u drvo!
A kaj se spuha tiće, jaoo kaj sam se naživciral sa skidanjem one glupe blokade na grani...dva borera su mi pukla i dva prsta sam si posjeko ! Neki tvrdi var a nisam imal sjekaće da sa njima probam to odsjeć i tak sam se jebal s bušilicom i šrafincigerom...vekim neki jaki var u pm !
Zvuk spuha je dosta drugačiji od ZX-a, morete ćuti na snimci dosta dobro je vjerodostojan zvuk makar i nije neki fotić, čak sam mislil da bu gore ali ok se čuje!