Meni je graficka prije svega jako losa...ostalo nije toliko lose ali vec postaje staro...instalirao sam modern warfare 2 danas i probao mozda min...na 1024x768 i sve na low radi jako jako dobro sto me zacudilo...meni je glavno da ne steka kad znam da mozda mogu medium izvuc ako i to...a mw2 nije tako stara pa mozda ima nade da ce mi vrtit black ops
meni mw2 na max. postavkama radi super dok BO steka ko mutavo...
jucer il kad vec je izasla, uglavnom prije 2-3 dana vise nije sigurno...i ti bi htio da odma MP bude savrsen....strpi se...
makar neznam cemu kupovat orginal igrice i mislio sam da samo starci klincima kupuju orginale al vidim da sam se prevario
glavni problem kod MP-a je sto nisu pustili Beta verziju pa prema tome onda slozili multiplayer kao sto su to do sada radili.. Tu je problem..
A sta se tice org. igrica. Ni ja ne volim kupovati igrice ali neda mi se cekati 2 mj. dok netko ne napravi instalaciju bez stima i onda jos 2 mj. da netko zmisli nacin kako igrati MP. A uz to. Clan sa 7thCavalry organizacije koja zahtjeva orginalne igre a to su. COD4, CODWAW, Arma2 i AA