Evo ovako da ti kazem par stvari iz osobnog iskustva...
Derbi GP1 50 - dobra masina tj piaggio kao i kod ostalih, open verzija, scooter se super vozi i sve, ispred 14 cola felga, iza 13 ali jednostavno kad ga vozis imas osjecaj kao da ispred ima 200 kila i da nebi to Chuck Noriss dignuo na zadnji, kocnice su AJP, neki s njima nisu bili zadovoljni neki jesu...sto se tice vilica, kao i kod nrga, i runnera su..ima ogroman tank za benzin sto je plus....kaciga stane pod sic
jedini ogroman minus je to da kad padnes...taj motor se jednostavno cijeli raspadne da je to cudo...frend pao i proklizao, pukla zadnja maska komplet, prednja maska i svi zivi nosaci, drugi ista prica, malo pao isto kao i kod prethodnog, pukla prednja maska di nije dobila udarac i zadnja...jedonstavno mi se cini prelosa zavrsna obrada...
Gilera runner 50 - ista masina, isto kao i kod derbija prednja felga 14, zadnja 13, , imas pod sicem mjesta za kacigu, ima dobre kocnice, tank benzina je cca 7,5 litara ja mislim,
ugl nebis pogrijesio da to uzmes..jedini minus su te vilice..
Piaggio NRG - ista masina, ovaj motor ti ima ispred i iza 13 cola felge, jako lijepo se vozi, tank za benzin ti je cca 6,5 litara, tank se nalazi ispod nogu, imam taj skuter i dobar je, kaciga ti stane pod sic kao i kod prethodna 2 scootera, jednostavan ti je kao i runner i Derbi ako zelis nesto prckat za sta mi se SR zgadila, o tome cu kasnije..sto se tice vilica, iste su kao i kod runnera i derbia, tako da SR ima + za vilice...
Aprili SR 50, masine iste, ali brate mili to su zakomplicirali za poludit....da deklo sknes treba ti 10 minuta vise nego kao kod prethodnih, a kamo li doc do karburatora...sve zivo su tako zakomplicirali da je to strasno...sto se tice tanka benge tu je negdje kao i NRG, velika mana mu je prostor pod sicem kojeg nema uopce...ne mozes ni kacigu stavit ispod...sto se tice voznje super se vozi, isto ima 13 cola felge ispred i iza, vilice su su super, i kod kocenja bas ukopaju kako trebaju...to je veliki +,
eto nisam nis novo rekao ali kako god okrenes neces fulat..