Ja ugrađujem ovako :
1- dan   radilica lagano nauljenja, u vrečici, strpam ju u frižider
             mjerenje dosjeda dubine blokova i debljina semeringa i izračun dokle ću ih 
             staviti, čišćenje blokova
2-dan    lonac s oko 0,5 l ulja (novog), preko lonca kuhača s koje vise 2 žice na koje
             objesim ležaje da ne leže na dnu već da se kupaju u ulju, radničke rukavice,
             kad se ulje ugrije na oko 70-80, probam lagano prstom, rukavice na ruke i
             ležaji idu na radilicu vrlo lako. Ostavim de se temperatura izjednači,  (hladne 
             radilice i toplih ležaja) i malo sve obrišem i ponovo sve u vrećicu i u friz
             Vrlo bitno je okrenuti ležaje pravilno, ali to već svi znaju. Semerinzi u friz.
3-dan     odmastim blokove sa nitro razređivačem i ostavim da se osuši (izhlapi), industrijskim
             fenom grijem veliki blok (probam prstom), stavim radilicu, blok nažem 
             crnim Wirt silikonom, grijem mali blok i sastavim bez brige. Stegnem sve
             šarafe. Silikon što je malo izašao van ne diram. Probam kako se vrti 
             radilica i ako mislim da bi mogla ići lakše malo ju kucnem gumenim  
             čekićem lijevo desno. Semeringe stavim na mjeru. Imam jednu podlošku
             i cijevčicu napravljenu baš za to. Sastavim sve ostalo i stavim mašinu
4-dan    silikon se osušio, paljenje