Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (9/103) > >>

pitaNS:
ajde seti se pa poslikaj malo, 2-3 slikice, čisto da vidimo progress... :toothy10: gušt mi je to gledati...

nadam se da si se odlučio za belu boju da ide na unutrašnjim plastikama kod nogu i ispod sedišta, to mi je tako dobro u kombinaciji sa bilo kojom bojom...al to belo mi daje neki extra šmek scootu..

sretan rad!

speed:

--- Citat: pitaNS - 09 Studeni, 2007, 21:21:04 ---ajde seti se pa poslikaj malo, 2-3 slikice, čisto da vidimo progress... :toothy10: gušt mi je to gledati...

nadam se da si se odlučio za belu boju da ide na unutrašnjim plastikama kod nogu i ispod sedišta, to mi je tako dobro u kombinaciji sa bilo kojom bojom...al to belo mi daje neki extra šmek scootu..

sretan rad!

--- Kraj citata ---

da cijela ,plastika ispod volana i nogu ide u bijelu boju

speed:
evo da vam javim trenutno stanje,naime pukao mi je klip pa sada stavljam tp tropya i malosijevo pakiranje karba dellorto 19,sve zajedno oko 2000 kn,pa sad necu sredivat plastike kako sam namjeravao.bitnija mi je masina od plastika,ali i plastike cu zavrsit,sve do 5 mjeseca iduce godine ;D

pitaNS:
a kako ti je pukao klip ? ? ? zbog čega?

speed:

--- Citat: pitaNS - 18 Studeni, 2007, 12:00:39 ---a kako ti je pukao klip ? ? ? zbog čega?

--- Kraj citata ---
mojom krivicom je lupio u blok i malo se raspukao pri dnu i dosta tesko ulazi u cilindar pa zato sad kupujem kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju