Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
replcnt:
supa, sam si trebo to deklo u crno, ljepše bi ti pasalo na tu sivu boju motora, al inaće vidim da imaš vremena na bacanje :angry9:
da je bar meni tako, gdje bi moj trkač :toothy9: bio
X-Thug:
--- Citat: speed - 05 Studeni, 2007, 17:46:05 ---
--- Citat: neer - 04 Studeni, 2007, 21:53:47 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 04 Studeni, 2007, 14:55:10 ---kako ces sifru zaboraviti :toothy3:
--- Kraj citata ---
kad sam blento
ali lijepo je obojano nema sta e sad mene zanima koliki je omjer ulja i benzina kada pravimo mjesavinu....znate gdje ima kupiti bilo kakvih rezervoara...ako ima od nekih poljoprivrednih strojeva da znam uzet znam da imaju one prskalice odvojeni rezervoar za pesticide i za vodu i ostale tekucine pa ako je netko ratar neka kaze?? :toothy11:
--- Kraj citata ---
omjer ti je 2% ulja na neki broj litara goriva,znaci na 10 litara goriva ti ide 2 dcl ulja
--- Kraj citata ---
@gigo : pitaj admina da ti promini sifru i nek ti je kaze pa je ti sam prominis kad ti je vrati
@speed: alo di su slije??
pitaNS:
e da stvarno speed di su slije? ? ? zabušavaš!!!!
stark1:
--- Citat: X-Thug - 09 Studeni, 2007, 11:31:46 ---
--- Citat: speed - 05 Studeni, 2007, 17:46:05 ---
--- Citat: neer - 04 Studeni, 2007, 21:53:47 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 04 Studeni, 2007, 14:55:10 ---kako ces sifru zaboraviti :toothy3:
--- Kraj citata ---
kad sam blento
ali lijepo je obojano nema sta e sad mene zanima koliki je omjer ulja i benzina kada pravimo mjesavinu....znate gdje ima kupiti bilo kakvih rezervoara...ako ima od nekih poljoprivrednih strojeva da znam uzet znam da imaju one prskalice odvojeni rezervoar za pesticide i za vodu i ostale tekucine pa ako je netko ratar neka kaze?? :toothy11:
--- Kraj citata ---
omjer ti je 2% ulja na neki broj litara goriva,znaci na 10 litara goriva ti ide 2 dcl ulja
--- Kraj citata ---
@gigo : pitaj admina da ti promini sifru i nek ti je kaze pa je ti sam prominis kad ti je vrati
@speed: alo di su slije??
--- Kraj citata ---
netreba meni mijenjati,vec SF2osku
speed:
--- Citat: replcnt - 09 Studeni, 2007, 00:19:32 ---supa, sam si trebo to deklo u crno, ljepše bi ti pasalo na tu sivu boju motora, al inaće vidim da imaš vremena na bacanje :angry9:
da je bar meni tako, gdje bi moj trkač :toothy9: bio
--- Kraj citata ---
skut ide u plavo bijelu boju
--- Citat: pitaNS - 09 Studeni, 2007, 11:58:53 ---e da stvarno speed di su slike? ? ? zabušavaš!!!!
--- Kraj citata ---
imam malih problema oko motora pa ne stignem sve to poslikat i stavit slike,bit ce mozda danas,nista ne obecavam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju