Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
zoki_NRG:
pokazat cu ja bivsem vlasniku kako sredujes, on sad ima pgo sa 4 crvena svijetla ispred koja bljeeste, ja sam poceo sredjivat motor malo, jer sam imao prosli tjedan prometnu, plastike su vec na kitanju, sljedeci tjedan na farbanje, poklopac variomata cu skinut boju, i polirat, smirglat...kad to sve sredim neonka ispod, muzika unutra, i neku spulju ako nazicam staru pare... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
speed:
--- Citat: zoki_NRG - 18 Studeni, 2007, 15:11:47 ---pokazat cu ja bivsem vlasniku kako sredujes, on sad ima pgo sa 4 crvena svijetla ispred koja bljeeste, ja sam poceo sredjivat motor malo, jer sam imao prosli tjedan prometnu, plastike su vec na kitanju, sljedeci tjedan na farbanje, poklopac variomata cu skinut boju, i polirat, smirglat...kad to sve sredim neonka ispod, muzika unutra, i neku spulju ako nazicam staru pare... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
o cem ti,ja sam ovaj motor kupio novi prosle godine,a stoper06 je uzeo wrc od decka iz kraljevice,a ne ja
zoki_NRG:
--- Citat: speed - 18 Studeni, 2007, 16:09:34 ---
--- Citat: zoki_NRG - 18 Studeni, 2007, 15:11:47 ---pokazat cu ja bivsem vlasniku kako sredujes, on sad ima pgo sa 4 crvena svijetla ispred koja bljeeste, ja sam poceo sredjivat motor malo, jer sam imao prosli tjedan prometnu, plastike su vec na kitanju, sljedeci tjedan na farbanje, poklopac variomata cu skinut boju, i polirat, smirglat...kad to sve sredim neonka ispod, muzika unutra, i neku spulju ako nazicam staru pare... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
o cem ti,ja sam ovaj motor kupio novi prosle godine,a stoper06 je uzeo wrc od decka iz kraljevice,a ne ja
--- Kraj citata ---
jebiga onda sam se sj#bo, ne moras se odmah ljiutit :toothy9: :toothy9:
speed:
--- Citat: zoki_NRG - 18 Studeni, 2007, 16:16:59 ---
--- Citat: speed - 18 Studeni, 2007, 16:09:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jebiga onda sam se sj#bo, ne moras se odmah ljiutit :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
ma ne ljutim se,stoper je uzeo taj skut
speed:
evo malo slika da vidite sta se radi
dakle nabavio sam malossi mhr replicu tunned by hac i karb dellorto 19 PHBG i usis od 100 ccm + gljiva
u planu za kupit; sportska radilica,nardo-minarelli,usis 45,multivar,delta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju