Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
cameosb:
koji setup imas na mina?
speed:
--- Citat: radomir.g - 16 Lipanj, 2010, 23:27:17 ---Samo napred :icon_thumright:
Cek kako si prosli put resio prirubnicu posto secam se da je udarala u "homemede" nosac masine?!
--- Kraj citata ---
nije udarala nigdje....bio je gore kisler..naravno tuniran by me
a setup je bio opak...sad to ak budem radio to se radi godinu dvije i sam ce biti za otici na kavu....po ovom nosacu cu skrojiti novog i odma ubaciti selene unutra...uglavnom sad moram s runnerom na tehnicki otici jos...vozacka je u djepu :confused5:
mhr-team:
samo naprijed junače ;D
sviđa mi se to "za otić samo na kavu" :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
oleeeeeeeeeeee moj 1000-i post wiiiiiiiiiiiiii :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
:icon_rr: :icon_rr: :icon_rr: :icon_rr: :icon_rr: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :icon_puke_r: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :punicemi: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :blob1: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4:
Drnda:
takav je meni svaki skut bio do sada. ono za na kavu, pa se ne skidas kada vidis kako ide :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju