Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
speed:
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:21:46 ---Super skuter izgleda,imam jedno pitanje jes off al ne znam gdje da postavi.Vidim svi busite deklo zbog hladjenja i znam da dosta koristi,al me interesuje kad je kisa,lose vrijeme kad perem skuter,smeta li kad voda udje unutra tj moze li da s*ebe nesto...
--- Kraj citata ---
gle ajmo malo s razumom razmisljato,neces ti uzet crijevo i pravo u rupe usmjeriti mlaz,oprat ces s spozvo, i sve 5.a ako u udje vode nece uc pola dekla jer ce iscuriti van,a u voznji voda ishlapi jer se prijenos zagrijava,i nista ti ne moze bit sa skutom,samo moze imat malo vecu kranju
igor.sb:
speed ne znam samo kom ga misis prodat za onu lovu koju trazis
:icon_scratch:
ichko:
--- Citat: speed - 30 Svibanj, 2008, 20:28:53 ---
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:21:46 ---Super skuter izgleda,imam jedno pitanje jes off al ne znam gdje da postavi.Vidim svi busite deklo zbog hladjenja i znam da dosta koristi,al me interesuje kad je kisa,lose vrijeme kad perem skuter,smeta li kad voda udje unutra tj moze li da s*ebe nesto...
--- Kraj citata ---
gle ajmo malo s razumom razmisljato,neces ti uzet crijevo i pravo u rupe usmjeriti mlaz,oprat ces s spozvo, i sve 5.a ako u udje vode nece uc pola dekla jer ce iscuriti van,a u voznji voda ishlapi jer se prijenos zagrijava,i nista ti ne moze bit sa skutom,samo moze imat malo vecu kranju
--- Kraj citata ---
A onda je dobro i izbusiti koju rupu odozdo pa ono vode sto udje nek odma izadje,i znaci nema problema ako se ne usmjeri direkt mlaz voze na deklo sto i ne radim,hvala i poz
speed:
--- Citat: igor.sb - 30 Svibanj, 2008, 20:35:02 ---speed ne znam samo kom ga misis prodat za onu lovu koju trazis
:icon_scratch:
--- Kraj citata ---
to sam stavio vise cijenu iz fore,ali jbg nitko ti ne cijnei kolko si ulozio u njega,ako nitko ne da vise od 10 000 kn odam se ja vozim i prelazim u stuntanje
baotian500:
ma da mu doslovno natocis vode unutra,nemre nis bit,ili remen sve izbaci van s okretanjem,a par kapi ishlapi cim se zagrije,ja sam stoput znao skinuti deklo pa oprati s miniwashem svu onu cadu i crno iznutra pa nikad nista nije bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju