Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (38/103) > >>

speed:

--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 22:47:10 ---ma da mu doslovno natocis vode unutra,nemre nis bit,ili remen sve izbaci van s okretanjem,a par kapi ishlapi cim se zagrije,ja sam stoput znao skinuti deklo pa oprati s miniwashem svu onu cadu i crno iznutra pa nikad nista nije bilo

--- Kraj citata ---

ja samo to ispusem kompresorom

pitaNS:

--- Citat: speed - 31 Svibanj, 2008, 14:42:57 ---
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 22:47:10 ---ma da mu doslovno natocis vode unutra,nemre nis bit,ili remen sve izbaci van s okretanjem,a par kapi ishlapi cim se zagrije,ja sam stoput znao skinuti deklo pa oprati s miniwashem svu onu cadu i crno iznutra pa nikad nista nije bilo

--- Kraj citata ---

ja samo to ispusem kompresorom

--- Kraj citata ---

potpis!

speed:
uspio sam smontirati airbox na karb,naime problem je bio jer nosac airobxa je bio preudaljen od mjesta prihvata,pa sam radio neki distancer i sad sve sljaka,stavim slike...

Shiltac:
Pošto si ti sam sebi uradio skut bi te molio da ideš na stayling i da mi pomogneš u svezi farbanja..

speed:

--- Citat: Shiltac - 09 Lipanj, 2008, 11:08:50 ---Pošto si ti sam sebi uradio skut bi te molio da ideš na stayling i da mi pomogneš u svezi farbanja..

--- Kraj citata ---
evo odgovorio sam ti u temi :icon_thumright:,jos mi se javi na msn ako nesto ne razumijes

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju