Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (36/103) > >>

speed:

--- Citat: Crazy Kuree - 29 Svibanj, 2008, 01:40:06 ---eee da vam je stavit gljivu bez ikakvog štelanja LOL, skineš izolirku i staviš veću diznu to toliko teško... i tak inače sve budale rade kupe gljivu stave na skuter, počne se tušit i odma skinu vrate airbox prodaju gljivu i bace pare LOL svaka va čast  :headbang: jeben ti je zadnji kraj ovaj undertail

--- Kraj citata ---
gle ja imam replicu tako da nisam gljivu kupio tek tako,sad je serijala,a lakse mi je staviti izolirke nego se voziti 50 km za jednu diznu,a ako je narucis samo nju ispadne ko 3

vpucko:
speed sa cime si ti pricvrstio tu gljivu?? jer na slici kao da je samo nataknuta gore??

Shevinho:
@ speed: super pila,nego cemol sutra malo mog servisirat???(mislim skutera) :toothy12: tamo kad dođeš iz škole???

speed:

--- Citat: Shevinho - 29 Svibanj, 2008, 22:22:28 ---@ speed: super pila,nego cemol sutra malo mog servisirat???(mislim skutera) :toothy12: tamo kad dođeš iz škole???

--- Kraj citata ---

samo zazovi ako ti ista jos treba :icon_thumright:

ichko:
Super skuter izgleda,imam jedno pitanje jes off al ne znam gdje da postavi.Vidim svi busite deklo zbog hladjenja i znam da dosta koristi,al me interesuje kad je kisa,lose vrijeme kad perem skuter,smeta li kad voda udje unutra tj moze li da s*ebe nesto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju