Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 21:16:40 ---...yep black edition....nisam nabavio kupio sam :jerk: :jerk:
...a ja cekam a nikako da neko sliku stavi.... :angry9: :headbang:
--- Kraj citata ---
jedva cekam da vidim :icon_thumright:
black_spirit:
A evo i mene nakon malo spavanja,ipak sam ja prvi dosao i umorio se hvatajuci prase po dvoru dok nije zavrsilo na raznju... hahahaha :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy10:
Kamba:
--- Citat: black_spirit - 13 Studeni, 2010, 21:23:48 ---A evo i mene nakon malo spavanja,ipak sam ja prvi dosao i umorio se hvatajuci prase po dvoru dok nije zavrsilo na raznju... hahahaha :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy10:
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9:
...skoro uteklo... :laughing7:
...daj ko ima nek stavi neke slike...šta je ovo... :dontknow:
black_spirit:
Ja imam samo par, od kojih se pola nevidi zbog moje famozne kamere 3.2!! a u biti 0.35 :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: black_spirit - 13 Studeni, 2010, 21:29:37 ---Ja imam samo par, od kojih se pola nevidi zbog moje famozne kamere 3.2!! a u biti 0.35 :laughing7:
--- Kraj citata ---
...ti si sliko bolje da si sa komadom drveta sliko bila bi bolja slika........ :laughing7: :jerk:
...ti si vato krmelje po ocima a ne prase sta lazes....ja i gene smo to popetljali,krv pisali....a issseee :toothy9:
...eeeeee pralas a zasto ti nisi doso..... :jerk: :jerk: :jerk: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju