Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
Kamba:
--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 20:58:30 ---a prijatelji to nije u redu :nono: :laughing7:
ma ne vjerujem,dok ne vidim...smrdi tu meni nes :icon_biggrin:
cek jesi bio brzi u ubrzanju ili krajnjoj?
--- Kraj citata ---
...oboje....uglavnom TGB mu ne može pobječ u ubrzanju..a na krajnjoj ga Energija prešiša....
...neće Walkay bit iskren...još je zbunjen od oranja zimske brazde i previše masne prasetine... :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: Miroslav Kamba - 13 Studeni, 2010, 21:02:41 ---...oboje....uglavnom TGB mu ne može pobječ u ubrzanju..a na krajnjoj ga Energija prešiša....
...neće Walkay bit iskren...još je zbunjen od oranja zimske brazde i previše masne prasetine... :laughing7:
--- Kraj citata ---
....njemu kazaljka lupa od granicnik a kod mene na satu 86km/h....a njegov ide 95km/h po njegovom :laughing7:
....hahahahahah ubio ga oranje pa je izbediran..... :toothy12: :toothy9: :toothy12:
....btw....oce ko stavit sliku black nrg-a ili...... :icon_scratch: :icon_scratch:
pralas:
cek care nabavio si crne bocne plastike? :)
crna-rulzz :headbang:
Kamba:
--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 21:11:37 ---cek care nabavio si crne bocne plastike? :)
--- Kraj citata ---
...predobro izgleda Energija sa crnim plastikama....a da se mi vratimo na prase i ekipu... :icon_scratch:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 21:11:37 ---cek care nabavio si crne bocne plastike? :)
--- Kraj citata ---
...yep black edition....nisam nabavio kupio sam :jerk: :jerk:
...a ja cekam a nikako da neko sliku stavi.... :angry9: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju