Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
walkay:
Danas je bilo jako lijepo vrijeme morali smo iskorisiti! Dogovorili smo se jos prije da cemo otic pozdraviti ekipu iz Valpova, ali zbog vremenskih uvjeta nismo uspjeli!
Ja nazvao ekipu iz Osijeka, i mi krenuli oko 1h za Valpovo! Ekipa nas cekala na kraju grada, tamo vamo..., pozdravili smo se i odma do centra!
Napravili voznju po gradu, sad sam vidio prvi put detaljno cijeli grad, prije odlazka na kavicu i kuci!
Slike:
Bilo je jako veselo! Robi ce staviti jos neke slike! :headbang:
Kamba:
..meni bilo jebački,još da neke pizde nisu sjebale, al ajd škola na prvom mjestu... :frajer:
...ekipa za 10... :headbang:
te-te-ac:
vidim nista bez čigor.štunt.boya neprolazi :glasses9: :icon_biggrin:
_r0bi_:
--- Citat: Miroslav Kamba - 30 Listopad, 2010, 20:11:47 ---..meni bilo jebački,još da neke pizde nisu sjebale, al ajd škola na prvom mjestu... :frajer:
--- Kraj citata ---
...ma da bilo super...ovog treba bit sto vise i sto cesce :laughing7: ....voznjca uzivanje sprdanje Mađe LEGENDE ma milina..... :jerk: :jerk: :icon_biggrin:
...stavim ja jos koju sliku sutra7persutra nemogu sad moram ic jest a i radit... :icon_tongue: :icon_thumright:
...poz ekipi koja je dosla & ekipi koja je sjebala stvari mislim ono hvala :angry7:
walkay:
--- Citat: Miroslav Kamba - 30 Listopad, 2010, 20:11:47 ---..meni bilo jebački,još da neke pizde nisu sjebale, al ajd škola na prvom mjestu... :frajer:
--- Kraj citata ---
Morat cemo ponoviti, nadam se da ce nas biti puno vise! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju