Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 21:33:40 ---
...eeeeee pralas a zasto ti nisi doso..... :jerk: :jerk: :jerk: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
trebo sam doci,sve je bilo isplanirano...stari me trebao odbaciti do valpova :icon_thumright:
to smo se jos u cetvrtak dog. i onda pafff stara osla na inf. u petak :redface:
stari popizdio i rekao da nmg ici :'(
walkay:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 21:09:14 ---....njemu kazaljka lupa od granicnik a kod mene na satu 86km/h....a njegov ide 95km/h po njegovom :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jednaki smo kako Robi kaze! Meni poslije 60 kmh slabije vuce pa me stigne, a poslije 80 kmh mi opet slabo vuce, kako kad nekad ide do KMH oznake!
A sve je to normalno kad njegov serijski guta 5 l i moj isto + moj je AC! :laughing7:
Vidjet cete kad Yasunko dode, svi cete dobiti po picki!
Nisam jos doma, za nekih 30 min cu staviti neke slike, i Robi ce dobiti isto Black edition sliku!
pralas:
--- Citat: walkay - 13 Studeni, 2010, 21:48:56 ---
--- Kraj citata ---
:headbang:
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 13 Studeni, 2010, 21:48:56 ---Jednaki smo kako Robi kaze! Meni poslije 60 kmh slabije vuce pa me stigne, a poslije 80 kmh mi opet slabo vuce, kako kad nekad ide do KMH oznake!
A sve je to normalno kad njegov serijski guta 5 l i moj isto + moj je AC! :laughing7:
Nisam jos doma, za nekih 30 min cu staviti neke slike, i Robi ce dobiti isto Black edition sliku!
--- Kraj citata ---
...ja te stignem poslije 60 hahahah...znam da istina boli al daj jedamput bar reci kak je bez muljanja... :laughing7:
...i prestani se prijetit sa tim yasunijem to je auspuh a ne mhr team....
...btw...ajde slikeee...i daj molim te probaj nest rijesit tj vidit s onim u PM-u.... :headbang:
black_spirit:
Vidi Mađu sto se prijeti :jerk:
Ma morat ce ici bolje nesekiraj se Mađo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju