Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek - Valpovo voznja i druzenje!

<< < (47/61) > >>

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 21:33:40 ---
...eeeeee pralas a zasto ti nisi doso.....  :jerk:  :jerk:  :jerk:   :laughing9:  :laughing9:

--- Kraj citata ---
trebo sam doci,sve je bilo isplanirano...stari me trebao odbaciti do valpova :icon_thumright:
to smo se jos u cetvrtak dog. i onda pafff stara osla na inf. u petak :redface:
stari popizdio i rekao da nmg ici :'(

walkay:

--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 21:09:14 ---....njemu kazaljka lupa od granicnik a kod mene na satu 86km/h....a njegov ide 95km/h po njegovom :laughing7:

--- Kraj citata ---
Jednaki smo kako Robi kaze! Meni poslije 60 kmh slabije vuce pa me stigne, a poslije 80 kmh mi opet slabo vuce, kako kad nekad ide do KMH oznake!
A sve je to normalno kad njegov serijski guta 5 l i moj isto + moj je AC!  :laughing7:
Vidjet cete kad Yasunko dode, svi cete dobiti po picki!
Nisam jos doma, za nekih 30 min cu staviti neke slike, i Robi ce dobiti isto Black edition sliku!

pralas:

--- Citat: walkay - 13 Studeni, 2010, 21:48:56 ---

--- Kraj citata ---
:headbang:

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 13 Studeni, 2010, 21:48:56 ---Jednaki smo kako Robi kaze! Meni poslije 60 kmh slabije vuce pa me stigne, a poslije 80 kmh mi opet slabo vuce, kako kad nekad ide do KMH oznake!
A sve je to normalno kad njegov serijski guta 5 l i moj isto + moj je AC!  :laughing7:
Nisam jos doma, za nekih 30 min cu staviti neke slike, i Robi ce dobiti isto Black edition sliku!

--- Kraj citata ---

...ja te stignem poslije 60 hahahah...znam da istina boli al daj jedamput bar reci kak je bez muljanja...  :laughing7:
...i prestani se prijetit sa tim yasunijem to je auspuh a ne mhr team....

...btw...ajde slikeee...i daj molim te probaj nest rijesit tj vidit s onim u PM-u....  :headbang:

black_spirit:
Vidi Mađu sto se prijeti  :jerk:
Ma morat ce ici bolje nesekiraj se Mađo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju