Tehnički kutak > Tuning skutera
Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?
Iwo SR Tuono:
ja da kupujem uzeo bi polini, e sad ja neznam dal je to svima tako al ja kad stavim duži remen, 820mm recimo a gore je 811 skuter ide kao sa pol grama težim rolicama, recimo kad bi stavio sad serijski remen morao bi voziti sa rolicama od 4gr da bi imao isto ubrzanje kao s ovima 4.3
po meni koji god kevlar da staviš neš pogriješit, samo dayco nebi nikome preporučio jer se rasteže gore od serijskog i kraći je za 9mm. To što se piaggia tiče
tomovzo666:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Srpanj, 2011, 01:44:03 ---sjedne on vec nakon 20ak kilometara, tj dok se onaj full glatki sloj skine sa rubova da prestane kliziti
--- Kraj citata ---
uzeo sam polovni za 150kn,vozen je oko 100kn,dok motor nije zaribao
tomovzo666:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Srpanj, 2011, 08:14:13 ---ja da kupujem uzeo bi polini, e sad ja neznam dal je to svima tako al ja kad stavim duži remen, 820mm recimo a gore je 811 skuter ide kao sa pol grama težim rolicama, recimo kad bi stavio sad serijski remen morao bi voziti sa rolicama od 4gr da bi imao isto ubrzanje kao s ovima 4.3
po meni koji god kevlar da staviš neš pogriješit, samo dayco nebi nikome preporučio jer se rasteže gore od serijskog i kraći je za 9mm. To što se piaggia tiče
--- Kraj citata ---
koliko je dugacak malossijev kevlar, a koliko serijski
nrg extreme:
--- Citat: tomovzo666 - 21 Srpanj, 2011, 08:41:18 ---koliko je dugacak malossijev kevlar, a koliko serijski
--- Kraj citata ---
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid?category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_NRG50POWERDD&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
Da ne prepisujem bezveze dužine,imaš na sc pa gledaj. :happy8:
benjamin_hawk:
ma ja cu si kupiti serisku dimenziju i nabacit neki kevlar i onda cu dobit na krajnjooj,hehe seriski remen je sirom 16,5mm a moj je sada 14,6 istrosen je maximaloa eto 19000tkm ga nisam mijenjo xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju