Tehnički kutak > Tuning skutera

Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?

(1/8) > >>

Bruno16:
Zanima me koliko dužina remena utječe na krajnju brzinu? Vidia san po nekim tehničkim podacima da je polini remen duzi od malossia pa me zanima jel se dobije sta tu na brzini?

cvele60:

--- Citat: Bruno16 - 07 Listopad, 2010, 20:38:48 ---Zanima me koliko dužina remena utječe na krajnju brzinu? Vidia san po nekim tehničkim podacima da je polini remen duzi od malossia pa me zanima jel se dobije sta tu na brzini?

--- Kraj citata ---
Nebitno ako ti variomat dize remen do vrha.....teoretski bi max. brzina cak i trebala da bude manja ako je remen duzi... :icon_biggrin:  al to samo teoretski...ovako tih 4-5mm i ne znace puno...sem na kinnezima...

benjamin_hawk:

--- Citat: cvele60 - 07 Listopad, 2010, 21:32:20 ---Nebitno ako ti variomat dize remen do vrha.....teoretski bi max. brzina cak i trebala da bude manja ako je remen duzi... :icon_biggrin:  al to samo teoretski...ovako tih 4-5mm i ne znace puno...sem na kinnezima...

--- Kraj citata ---
e da ewo i ja si kontam ubosti veci remen kinez je u pitanju luna eh sada ocul gubiti na startu ili ? nisam to jos experimentisao

Drnda:
meni na piaggiu bilo bolje i ubrzanje i krajnja  :dontknow:

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Srpanj, 2011, 22:48:05 ---meni na piaggiu bilo bolje i ubrzanje i krajnja  :dontknow:

--- Kraj citata ---
a tebi jbt koliko si stavio veci remen ? sirinu vecu ili duzinu ili oboje ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju