Tehnički kutak > Tuning skutera
Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?
marin18:
--- Citat: tomovzo666 - 20 Srpanj, 2011, 23:40:50 ---ja sam danas stavio malossijev kevlar,ljudi su rekli tu na forumu da malossi ima naj kvalitetniji kevlar od svih kevlara ,pa cu vidjeti kako se ponasa skut sa njim,kada sam ga stavio, taman krenuo probati a ono kisa pocela,nije da mi smeta,ali kad nemam blatobran pa se sav uspricam ko djete malo
--- Kraj citata ---
ima jos dok ti vidis kakav je....treba prvo vremenea da kako treba sjedne u polutke
Drnda:
--- Citat: marin18 - 21 Srpanj, 2011, 01:41:54 ---ima jos dok ti vidis kakav je....treba prvo vremenea da kako treba sjedne u polutke
--- Kraj citata ---
sjedne on vec nakon 20ak kilometara, tj dok se onaj full glatki sloj skine sa rubova da prestane kliziti
Crazy Kuree:
Pazite na minarelliju sa dužinom i širinom remena, lako se desi da remen preskoči variomat i okrene se naopako
marin18:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Srpanj, 2011, 01:44:03 ---sjedne on vec nakon 20ak kilometara, tj dok se onaj full glatki sloj skine sa rubova da prestane kliziti
--- Kraj citata ---
ma meni je trebalo pun rac da sjedne
Stanevg:
Ja se takodjer spremam uzet dulji remen... Meni je remen orginalni Mitsubishi 16.6 X 792 ,a Dayco ga radi 16.8 X 796.. nije puno veca razlika...
Metnut cu ga pa cu vam rec dal sam ista dobio ili bas nista.... Inace scoot je Luna SpeedJet Evo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju