Tehnički kutak > Tuning skutera
Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 14:02:19 ---ma ja cu si kupiti serisku dimenziju i nabacit neki kevlar i onda cu dobit na krajnjooj,hehe seriski remen je sirom 16,5mm a moj je sada 14,6 istrosen je maximaloa eto 19000tkm ga nisam mijenjo xD
--- Kraj citata ---
Stavi malossi special belt za CPI bolja krajna bus imal..
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 21 Srpanj, 2011, 14:06:14 ---Stavi malossi special belt za CPI bolja krajna bus imal..
--- Kraj citata ---
mislis ajd onda cu njg kupiti jeste da mi je kranja i sad ok neznam koliko odprilike gubim sa 2mm tanjim remenom
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 18:33:02 ---mislis ajd onda cu njg kupiti jeste da mi je kranja i sad ok neznam koliko odprilike gubim sa 2mm tanjim remenom
--- Kraj citata ---
Pa ne mislim
ti kazem ja imam njega na moj CPI provjereno ;D
Bero:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Srpanj, 2011, 01:44:03 ---sjedne on vec nakon 20ak kilometara, tj dok se onaj full glatki sloj skine sa rubova da prestane kliziti
--- Kraj citata ---
Malossi kevlaru treba 50+ km da sjedne. Sve ispod je samo pokusaj
Stanevg:
Koji tocno remen ide na Lunu Speed Jet Evo od kojeg CPI a !? jel mozda od cpi popcorna od 03"> to je sifra od MALOSSIJA on je duzina 793 X 8 X 16,8 30° 6112741 X SPECIAL BELT...
A pazi moj seriski je 16.6 X 792 po tom je ovaj MALOSSI od mog originalnog duzi 1mm... zato sam i uzo DAYCO jel je i siri i dulji dimenzije 16.8 X 796 ...znam da je MALOSSI najj... al malo cu experimentirat... a za isto taj scoot od kevlara MALOSSI 6112742 je dimenzija 16.5 X 786 ... zasto je taj jebeni kevlar toliko kraci po tom ispada da je X-SPECIJAL BOLJI u performansama... za neki base ili sport... uzet cu ja i malosija al vjerojatno X-SPECIJAL....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju