upali se svjetlo kad stisnes kocnicu?
imas li slika kako si slagao skuter ista ili samo ove?
airbox neces moci namjestiti ako ne promjenis polozaj amortizera, a niti polozaj nije zdrav...
navari na rami drugi prihvat ili nesto
Ne znam u čemu je stvar u biti kao da nema dovoljno napona neg kad pritisnem kočnicu ili dam žmigavac tada se pale svijetla i sijalice u satu,kad ima veceg opterecenja onda štima
Sto se tiče instalacije ostala je orginal od sf samo sam prebriko konektor sa struje od sp-a na konektor od sf žuta,žuta zelena nije u funkciji i cdi sam skiniu dolje.Pokusavo sam stavljat regler od sp-a,tada je na leru radilo sve normalno svijetla oke sve stima al na dodavanje gasa dobio je prejak napon i počele su izgarat sijalice u satu,Imam doma ožičenje od sr150 mislio sam si to nekak slozit al nisam imo bas vremena.
Što se tiče amortizera tu imam problem kad uspravim amortizer na odgovarajući polozaj ne stima mi gornji prihvat jer rama mota,kad bi tu nesto navario moro bi stavit ukorso amortizer,ako me razumiješ.Gledo sam na nekom stranom forumu projekt sf sa bb i amortizer stoji savršeno da moze i airbox stat,al nema puno slika tak da nisam vidio kak je to izvedeno.